martori mincinosi
martori mincinosi
am facut o procura de vanzare pt sotia mea,privind un apartament pe care il am de la bunici prin contract de vanzare cumparare.intre timp au inceput neintelegeri in familie si am decis sa divortam,pur si simplu nu mi-am dat seama sa anulez procura iar actele casei mi-au fost retinute de fosta sotie pe motiv ca nu stie unde sunt.a trecut apartamentul pe numele copilului nostru in varsta de 5 ani(la cateva zile dupa pronuntarea divortului) la vremea aceea,a facut un contract de vanzare cumparare in care apare ca am primit de la bunica materna suma de 70.000 RON.eu am fost strain de toate aceste fapte avand domiciliul in strainatate.cand m-am intors in romania ,am fost am anulat procura si i am comunicat fostei sotii ca vreau sa renovez apartamentul( pe care ea l-a folosit in timpul casatoriei ca sediu de firma)sa locuiesc in el cand vin in tara sa-mi vad copilul .atunci ea m-a amenintat cu politia. am fost si m-am interesat la cadastru etc si am aflat ca apartamentul nu mai este al meu si culmea am si primit bani pe el.am deschis proces si a venit martor mama ei si o prietena a mamei ei care au declarat ca mi-au dat banii,neavand dovezi,act notarila,transfer bancar etc.am pierdut procesul.si am inteles ca nu prea am sanse de reusita.prin ce modalitati se poate demonstra ca martorii au fost mincinosi,macar atat as putea face.