Probleme cu o agentie de modeling(animatii)

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
dfani511

Probleme cu o agentie de modeling(animatii)

Post by dfani511 » 16 Aug 2011, 15:13

Nu prea am stiut ce sa scriu la titlu,am sa povestesc aici mai indetaliu.
Acum 1 luna mi s-a propus de catre o agentie de modeling sa fiu animator pentru ei,am platit o suma de 150 lei cand am completat un conctract cu ei care stiu sigur,de la impresarul care avea animatiile si se ocupa de noi si a refuzat sa mai lucreze cu ei din diferite motive pe care le-am inteles si eu,ca nu a fost legalizat la fisc sau sa imi fi dat factura pentru acei bani platiti.

Eu vreau acum sa "rup" acel contract cu ei,desi nu isi are sensul pentru ca nu e legalizat,deoarece ei nu se ocupa cu animatiile ci impresarul meu care colabora cu ei fiind nou pe piata,s-a folosit de numele lor.

Mi-a zis si el,ca imi pot scoate acei bani dar ar trebui sa ma cert umpic cu ea(fata care are agentia),pur si simplu acei bani ne-au fost luat pentru motive personale,atunci mi sa spus ca o sa legalizeze contractu la primarie sau fisc unde trebuie,si nu a facut asta.
Intrebarea mea este ce as putea sa ii zic ca sa o am,cum se spune,la mana sa imi pot recupera banii.

Ar mai fi un detaliu,mi-au facut niste poze cu fotograful lor,niste poze care si un copil de pe facebook le face mai bune,nici nu m-au anuntat ca pun pozele pe site si daca cumva imi convin.Eventual as putea renunta sa zicem la 50 lei pentru plata fotografului,desi nu imi vine a da nici macar 1 leu pe poze in genu acela(facute la minut).

Precizez ca acele poze puse pe site nu le-as fi acceptat,dar managerul mi-as pus azi cand am vrut sa imi recuperez banii ca acele poze au fost poze deoarece am semnat acel contract in care era precizat faptul ca accept sa fie puse pozele online.

Post Reply