Am si eu o intrebare legata de suspendarea permisului de conducere.
In data de 01.08.2011 in jurul orelor 04:00 am plecat de la o nunta din centrul Pitestiului spre masina personala cu gandul de a-mi lua hainele si a ma caza la hotel. Ajuns la masina, o persoana mi-a spus sa o mut de acolo deoarece acel loc apartine unui vecin( parcasem intr-un loc pentru riverani). Fiind baut m-am urcat la volan cu gandul de a gasi un loc de parcare. La 100 de metri am fost oprit de un echipaj de politie , mi s-a pus alcooltestul si a rezultat 1.02, mi s-a solicitat sa fac analizele bilologice si am refuzat.
Am plecat impreuna cu echipajul la sectia de politie, am fost pus sa dau o declaratie, in baza acelei declaratii au mai scris ei inca doua pe care m-au pus sa le semnez de luare la cunostinta, mi-au dat o dovada fara drept de circulatie. Mentionez ca nu mai am evenimente rutiere cu exceptia acestuia In momentul in care eu i-am intrebat ce se intampla mai departe, mi s-a spus ca mi s-a facut dosar penal si procurorul decide.
Ce se poate intampla efectiv in situatia de fata?
Suspendare permis de conducere
Re: Suspendare permis de conducere
Fapta dumneavoastra intruneste elementele constitutive ale infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si, deci, vi s-a deschis un dosar penal.
Veti fi citat pentru a va prezenta la Parchet in vederea audierii de catre procuror.
Acum, in functie apararea dvs., procurorul va aprecia daca trimite dosarul mai departe la judecatorie ( unde in cazul in care nu aveti antecedente penale puteti obtine o pedeapsa cu suspendarea executarii) sau va poate da o scoatere de sub urmarire penala cu aplicarea unei sanctiuni administrative (amenda).
Repet, in functie de aprecierea procurorului.
Oricum, faptul ca ati refuzat sa vi se recolteze probele biologice in vederea stabilirii alcoolemiei nu este un avantaj pentru dvs. ci dimpotriva.
Veti fi citat pentru a va prezenta la Parchet in vederea audierii de catre procuror.
Acum, in functie apararea dvs., procurorul va aprecia daca trimite dosarul mai departe la judecatorie ( unde in cazul in care nu aveti antecedente penale puteti obtine o pedeapsa cu suspendarea executarii) sau va poate da o scoatere de sub urmarire penala cu aplicarea unei sanctiuni administrative (amenda).
Oricum, faptul ca ati refuzat sa vi se recolteze probele biologice in vederea stabilirii alcoolemiei nu este un avantaj pentru dvs. ci dimpotriva.
DACĂ AI REFUZAT PRELEVAREA PROBELOR DE SÂNGE AI SĂVÂRŞIT INFRACŢIUNEA DE REFUZ DE RECOLTARE...CARE E PEDEPSITĂ MAI NAŞPA DECÂT CEA DE CARE VORBEŞTE DOMNU DE MAI SUS.av_dvasilescu wrote:Fapta dumneavoastra intruneste elementele constitutive ale infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si, deci, vi s-a deschis un dosar penal.
O PRECIZARE
NU E NIMIC AICI CARE SĂ ŢINĂ AŞA DE MULT DE APRECIEREA PROCURORULUI.
O SĂ FII TRIMIS ÎN JUDECATĂ FĂRĂ DISCUŢII.
O SĂ FII CONDAMNAT FĂRĂ DISCUŢII LA PEDEAPSA ÎNCHISORII.
DACĂ FACI PE PROSTUL O SĂ IEI MAI MULT
O SĂ IEI CU SUSPENDARE..CA SA ZIC AŞA
O SĂ RĂMÂI FĂRĂ PERMIS.
O SĂ AŞTEPŢI ZIUA POTRIVITĂ ŞI SĂ DAI DIN NOU.
NU ARE RELEVANŢĂ FAZA CU NUNTA CU PARCAREA...AIA NU CONTEAZĂ. NU INTERESEAZĂ PE NIMENI DE CE AI FOST TU ...PROST. PROSTIA SE PLĂTEŞTE. NU O LUA CA PE O JIGNIRE. E O CRITICĂ.
NU E NIMIC AICI CARE SĂ ŢINĂ AŞA DE MULT DE APRECIEREA PROCURORULUI.
O SĂ FII TRIMIS ÎN JUDECATĂ FĂRĂ DISCUŢII.
O SĂ FII CONDAMNAT FĂRĂ DISCUŢII LA PEDEAPSA ÎNCHISORII.
DACĂ FACI PE PROSTUL O SĂ IEI MAI MULT
O SĂ IEI CU SUSPENDARE..CA SA ZIC AŞA
O SĂ RĂMÂI FĂRĂ PERMIS.
O SĂ AŞTEPŢI ZIUA POTRIVITĂ ŞI SĂ DAI DIN NOU.
NU ARE RELEVANŢĂ FAZA CU NUNTA CU PARCAREA...AIA NU CONTEAZĂ. NU INTERESEAZĂ PE NIMENI DE CE AI FOST TU ...PROST. PROSTIA SE PLĂTEŞTE. NU O LUA CA PE O JIGNIRE. E O CRITICĂ.