Datorie Firma telefonie mobila (MARS COLLECTION )

Discutii privind procedura civila
anonim_10

Re: Datorie Firma telefonie mobila (MARS COLLECTION )

Post by anonim_10 » 05 Apr 2010, 22:58

u am platit factura de 6 luni...avand suma 600ron...am primit somatie de la vodafone, si acum am primit de la sc. mars collection srl. , o foaie scrisa de mana , k sunt cautat de X..si un nr de tel..ce sa fac sa sun la ei?..imi pot lua casa?..ce pot face?ajutati ma urgent!!!!!contractul este pe persoana fizica!

ess23

Re: Datorie Firma telefonie mobila (MARS COLLECTION )

Post by ess23 » 22 Jul 2011, 01:08

Parchetul de pe langa Judecatoria Tarnaveni

Subsemnata Buda Eleonora domiciliata in Tarnaveni ..., jud.Mures , rezidenta in Italia , , depun plangere impotriva SC MARS Collection SRL( sediul nespecificat ) reprezentant Vodafone Romania SA si Vodafone Romania SA( agent BAYERN INVESTCOM – prin Ioana Serbanat , magazinTarnaveni str.Republicii nr.85 – )ca reprezentanta legala a
mamei mele Ciobanu Anica care este invarsta de 88 de ani si bolnava de alzaimer , luata in evidenta din 2008.Este bolnava, cu escare decubitus imobilizata la pat.
Am venit in tara la in data de 4 iulie pentru a vedea ce mai face si a oferi ajutorul necesar pentru ingrijirea ei.
Am primit o adresa in data de 8 iulie 2011 de la SC MARS Collection SRL prin care se solicita de la mama mea suma de 2140, 31 lei ce reprezinta servicii de telefonie mobila prestate si neachitate, penalizari facturate si taxa reziliere contract, respectiv contractul prin care mama mea ar avea un telefon mobil cu nr.0726123858
Stiind ca nu exista telefon in casa, deoarece convorbirile cu mama mea le fac prin intermediul unei vecine, m-am deplasat la magazinul Vodafone str.Republicii nr. 85 Cerand explicatii.Nu mi s-a dat nici un desfasurator , si nici o alta explicatie.
-contractul a fost incheiat de Ioana Serbanat , a devenit activ in data de 10/11/2010, nu exista pe ea semnatura mamei mele si copia cartii ei de identitate este facuta dupa o alta copie de care nu reusesc sa-mi dau seama cum le-a intrat in posesie.Ca persoana de contact este CHELZA IOAN nr.tel.074590659. necunoscuta familiei mele.
Avand in vedere dispozitiile Codului civil art.948 , art.949 respectiv capacitatea de a contracta ,ce lipseste cu desavarsire in cazul mamei mele ( anexez copia stare pacient eliberat de Spitalul Dr.Ghe.Marinescu Tarnaveni- cu diagnostic ALZAIMER)
SOLICIT
- ANULAREA CONTRACTULUI INCHEIAT IN NUMELE MAMEI MELE , de catre Vodafone SA , respectiv anularea debitului de 2140, 31 lei.
- Cercetarea modului abuziv prin care s-a incheiat contractul respectiv si s-au folosit de mama mea, pedepsirea persoanelor vinovate de acest abuz.
- Ma constitui parte civila si solicit despagubiri morale pentru abuzul savarsit de catre Vodafone SA sediul Tarnaveni str.Republicii nr.85 .( reprezentat prin BAYERN INVESTCOM –Ioana Serbanat), eventual explicatii scrise cum a incheiat un contract

Post Reply