divort,intretinere, restituirea bunurilor proprii,partajul b

Familiei
Post Reply
naedsoa

divort,intretinere, restituirea bunurilor proprii,partajul b

Post by naedsoa » 03 Jul 2011, 16:47

Am fost deposedata de toate si concediata abuziv.am solicitat divorul, intretinerea copilului, a mea (art.41 c.fam.), restituirea bunurilor proprii si partajul bunurilor comune,toate conform declaratiei sotului, nu am solicitat ce pot dovedi ca este dinaintea casatoriei sau ca a fost cumparat in timpul casatoriei.Prin cerere reconventionala si intampinare, sotul, recunoaste toate bunurile, afirma ca despartirea s-a produs fiindca a vandut societate si pe mine m-a concediat, dar nu vrea sa ne intretina.Chinurile (am fost agresati de diverse persoane ca sa renuntam la toate si sa dam actele)si mizeria m-au imbolnavit de TBC 1/2 cm fisura in plamanul drept Pt.a 6 a infatisare, in temeiul art.308 c.p. am solicitat sa se judece in lipsa (nu am avut bani pt.certificat medico-legal).Dupa un an mi s-a respins cererea prin lipsa, dar am avut dreptul la apel.Apelul a casat sentinta, art.297.cp.civ.la 22.02.2011si trimis dosarul spre rejudecareLa 27.06.2011 am avut infatisarea, la acelasi judecato, a dat termen 19.09.2011.L-am atentionat ca sunt si eu nu numai sotul, dar pentru el a fost o iesire ca, am avut curajul sa-i spun, fiindca am jicnit un magistrat.Nu am tacut si am spus ca am atentionat un incompetent, fapt ca a fost casata sentinta.De amintit ca, pe 23.06.2011, copilul a fost batut, iar vecinii mi-au dat bani, sa-i iau certificat .Pot cere schimbarea datei in baza art.153 c.p.civ (la 15.09.2011, incepe scoala), art.24 c.p.c, nu putea sa fie repartizat dosarul tot la el, art.27 c.p.c. trebuia sarefuze el dosarul.Poate este important, tatal copilului a fost exonerat de la obligatii, pt.ca a aratat banii la procurori, decizia 907/18.07.2009 trib.timis, mie interzis, nu s-a judecat 277-278 c.muncii, ci 201 c.penal.Nu s-a mai permis corectarea.Poate nu murim pana judeca CEDO.Scoala nu i-a acordat ajutor L272/2004, art.48, l-a exmatriculat.Multumesc

Post Reply