Consecinte neprezentare la politie?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
mihaipop86

Consecinte neprezentare la politie?

Post by mihaipop86 » 01 Jun 2011, 19:07

"Au furat cablu telefonic de 30.000 lei
Poliţiştii sătmăreni i-au identificat vineri pe Ianoş E. şi Adalbert E., ambii în vârstă de 20 de ani, ca fiind autorii a trei furturi de cablu telefonic de pe stâlpi aparţinând Romtelecom, furturi comise pe raza comunelor Păuleşti, Doba şi Terebeşti, în cursul lunilor martie – aprilie 2011. Prejudiciul, în valoare de 29.317 lei, nu a fost recuperat. Autorii au fost reţinuţi în arestul IPJ Satu Mare pentru 24 de ore. Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a emis pe numele celor doi ordonanţe privind obligaţia autorilor de a nu părăsi ţara, dispunând cercetarea lor în stare de libertate."

Cam acest lucru a fost trecut in ziar.Sunt niste prieteni de ai mei care nu au facut lucruri bune.Insa a mai fost si a 3 persoana care este suspectata dar doar din declaratiile celor 2,declaratii luate in stil romanesc,cu ajutorul bastoanelor.A 3 persoana a disparut ca in ceata,de frica politistilor.Insa repet ca politistii nu au nici o dovada impotriva lui,decat cele spuse de cei 2,care timp de 29 de zile au fost nevoiti sa se prezinte in fiecare dimineata la politie ca sa semneze.Ce poate sa pateasca a 3 persoana pt ca nu a mers la politie?Poate avea ceva consecinte grave?Care ar fi solutia?Va multumesc anticipat pt raspunsuri

mihaipop86

Re: Consecinte neprezentare la politie?

Post by mihaipop86 » 28 Jun 2011, 14:19

Ma bucur ca asa multe persoane au raspuns si si-au dat cu parerea

ignite

Post by ignite » 02 Jul 2011, 15:19

Cam acest lucru a fost trecut in ziar.Sunt niste prieteni de ai mei care nu au facut lucruri bune.Insa a mai fost si a 3 persoana care este suspectata dar doar din declaratiile celor 2,declaratii luate in stil romanesc,cu ajutorul bastoanelor.A 3 persoana a disparut ca in ceata,de frica politistilor.Insa repet ca politistii nu au nici o dovada impotriva lui,decat cele spuse de cei 2,care timp de 29 de zile au fost nevoiti sa se prezinte in fiecare dimineata la politie ca sa semneze.Ce poate sa pateasca a 3 persoana pt ca nu a mers la politie?Poate avea ceva consecinte grave?Care ar fi solutia?Va multumesc anticipat pt raspunsuri

te bucuri ca...

DE CE ne spui nouă că a declaraţia celui de al treilea a fost luată în stil românesc? eşti ungur? de aceea?
de unde ştii tu că au fost aştia bătuţi? sau îţi place să vorbeşti?

ce poate păţi? poate păţi mandat de aducere, amendă...iar dacă sunt probe împotriva lui sau nişte indicii măcar poate păţi şi arestare pentru să se sustrage.

angel

Post by angel » 02 Jul 2011, 18:46

Stie, pentru caci eu cred caci autorul topicului este cea de a 3-a persoana, de aceea este atat de preocupat ce se va intampla cu cea de a 3-a persoana din speta postata.

mihaipop86

Post by mihaipop86 » 05 Sep 2011, 02:47

ignite wrote:
DE CE ne spui nouă că a declaraţia celui de al treilea a fost luată în stil românesc? eşti ungur? de aceea?
de unde ştii tu că au fost aştia bătuţi? sau îţi place să vorbeşti?
.
Vad ca tie iti place sa vorbesti in plus,dar in fine ...
Ca sa iti raspund la intrebari...nu sunt ungur ....si de unde stiu ca au fost batuti? I-am vazut cu ochii mei pt ca imi sunt vecini ... asa ca sa te linistesti...Eu am cerut o parere sau un sfat nicidecum comentarii facute cu sarcasm ... dar asta e ... tot timpul asta primesti pe orice forum romanesc....nu conteaza de ce domeniu apartine

mihaipop86

Post by mihaipop86 » 05 Sep 2011, 02:56

angel wrote:Stie, pentru caci eu cred caci autorul topicului este cea de a 3-a persoana, de aceea este atat de preocupat ce se va intampla cu cea de a 3-a persoana din speta postata.
:smile: Nu eu sunt a 3a persoana,dar da conosc foarte bine persoana respectiva,imi este foarte apropiata .

Ca si completare la caz....
Au trecut mai mult de 4 luni de la intamplare si cei doi sunt in continuare liberi,nici macar proces nu au avut dar valoarea pagubelor a fost platita integral.Pot sa treaca frontiera,deci nu au nici macar interdictie de a parasi tara....Insa a 3a persoana tot nu a aparut...

Din ce cauza nu s-a inaintat dosarul spre tribunal? De ce nu se intampla nimic?

P.S. Cei doi m-au rugat sa pun intrebarile astea doua aici pe forum pentru ca ei nu mai stiu ce sa creada
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

ignite

Post by ignite » 20 Sep 2011, 16:28

IA SĂ VEZI TU...PENTRU CĂ AU ŞI ALTE DOSARE ÎN LUCRU. DE AIA!

SAU POATE CĂ VĂ URMĂRESC PAS CU PAS CE FACEŢI. VOI ÎI AŞTEPTAŢI PE EI SĂ VEDEŢI CE FAC. EI ... PE VOI.

Post Reply