Sanse cistigare -actiune in pretentii(fost furt intre soti

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
barbutop55

Sanse cistigare -actiune in pretentii(fost furt intre soti

Post by barbutop55 » 13 Jun 2011, 12:11

Intrebare = am sanse de cistig,sau ce sanse am de a cistiga -"" actiunea in pretentii" in civil,, fost furt intre soti - suma de 40 000 usd in Pe nal unde am primit de doua ori = NUP,,fapta nu exista = bazat pe un ""Referat al Politiei Romane"" cu propunere de NUP"" aiurea"" ,referat - bazat la rindul lui pe doua ""declaratii "" ale pagubitului/petentului si Intimatei - care oameni CE PUTEAU DECLARA ?? - si gata de doua ori NUP,,fapta nu exista,,banii au plecat singuri- fiind suparati.- probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet
Acum sintem in civil = actiune in pretentii dar mentionez ca = nu am martori la furt((nu a furat cu martori,filme,fotografii, a furat cind nu era nimeni -altcineva acasa )).Am numai = probe, dovezi,documente,facturi,acte vinzare cumparare,extrase de cont = a) ca au fost in total X usd,,,b) ca s-au cheltuit in total Y usd,,iar diferenta = Z = 40 000 usd - nu au mai fost de gasit,si - dupa Parchet - nu este FURT - fapta nu exista,Rezolutiile Parchetului,Referatul Politiei nu precizeaza - daca banii au fost = ASASINATI,INCENDIATI,OMORITI LA CUTREMUR,,ELECTROCUTATI,,nu precizeaza,,evita a da amanunte - GRATIS - ce ba noi sintem recuperatori ?? Sa-ti prindem noi hotul?? Dai ceva SPAGA ?? Cit DAI ??? ca sa stim daca merita ??

ignite

Re: Sanse cistigare -actiune in pretentii(fost furt intre soti

Post by ignite » 02 Jul 2011, 16:04

probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet

sau probabil...ai o speţă de doi lei, perdantă...sau probabil ... eşti un pic dus.

barbutop55

Post by barbutop55 » 02 Jul 2011, 16:46

ignite wrote:probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet

sau probabil...ai o speţă de doi lei, perdantă...sau probabil ... eşti un pic dus.
Multumesc mult d-rei avocat IGNITE,Am inteles ca sotul dinsei este Procuror iar dinsa este avocat - pe Penal - adica o colaborare fructuoasa,profitabila ,,daca nu ma insel ,,nu?? Sau este doamna Procuror ,,,,,X si s-a simtit nitel,,usurel, atinsa ?? OARE ??
Oricum vreau sa ii multumesc pt precizarile- pe care le consider INSULTE - in scris ,,am probe asa ca voi actiona..O zi buna

ignite

Post by ignite » 02 Jul 2011, 17:45

sau...poate tu chiar ai o speţă perdantă!

dacă eşti om realist trebuie să iei în considerare toate variantele. eu doar atât am spus.

barbutop55

Post by barbutop55 » 02 Jul 2011, 20:15

ignite wrote:sau...poate tu chiar ai o speţă perdantă!

dacă eşti om realist trebuie să iei în considerare toate variantele. eu doar atât am spus.

NU CONSUMATI BAUTURI ALCOOLICE,,NICI CHIAR BERE CACI - IATA DUCE LA - CONFLICTE,,ALTERCATII NEINTELEGERI,,SI ACEASTA DE MILENII

Post Reply