Intrebare = am sanse de cistig,sau ce sanse am de a cistiga -"" actiunea in pretentii" in civil,, fost furt intre soti - suma de 40 000 usd in Pe nal unde am primit de doua ori = NUP,,fapta nu exista = bazat pe un ""Referat al Politiei Romane"" cu propunere de NUP"" aiurea"" ,referat - bazat la rindul lui pe doua ""declaratii "" ale pagubitului/petentului si Intimatei - care oameni CE PUTEAU DECLARA ?? - si gata de doua ori NUP,,fapta nu exista,,banii au plecat singuri- fiind suparati.- probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet
Acum sintem in civil = actiune in pretentii dar mentionez ca = nu am martori la furt((nu a furat cu martori,filme,fotografii, a furat cind nu era nimeni -altcineva acasa )).Am numai = probe, dovezi,documente,facturi,acte vinzare cumparare,extrase de cont = a) ca au fost in total X usd,,,b) ca s-au cheltuit in total Y usd,,iar diferenta = Z = 40 000 usd - nu au mai fost de gasit,si - dupa Parchet - nu este FURT - fapta nu exista,Rezolutiile Parchetului,Referatul Politiei nu precizeaza - daca banii au fost = ASASINATI,INCENDIATI,OMORITI LA CUTREMUR,,ELECTROCUTATI,,nu precizeaza,,evita a da amanunte - GRATIS - ce ba noi sintem recuperatori ?? Sa-ti prindem noi hotul?? Dai ceva SPAGA ?? Cit DAI ??? ca sa stim daca merita ??
Sanse cistigare -actiune in pretentii(fost furt intre soti
Re: Sanse cistigare -actiune in pretentii(fost furt intre soti
probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet
sau probabil...ai o speţă de doi lei, perdantă...sau probabil ... eşti un pic dus.
sau probabil...ai o speţă de doi lei, perdantă...sau probabil ... eşti un pic dus.
Multumesc mult d-rei avocat IGNITE,Am inteles ca sotul dinsei este Procuror iar dinsa este avocat - pe Penal - adica o colaborare fructuoasa,profitabila ,,daca nu ma insel ,,nu?? Sau este doamna Procuror ,,,,,X si s-a simtit nitel,,usurel, atinsa ?? OARE ??ignite wrote:probabil pt ca nu am DAT SPAGA - nici la Politie = Cercetarea Penala ,,nici la procuror,Parchet
Oricum vreau sa ii multumesc pt precizarile- pe care le consider INSULTE - in scris ,,am probe asa ca voi actiona..O zi buna
sau...poate tu chiar ai o speţă perdantă!
dacă eşti om realist trebuie să iei în considerare toate variantele. eu doar atât am spus.
dacă eşti om realist trebuie să iei în considerare toate variantele. eu doar atât am spus.
ignite wrote:sau...poate tu chiar ai o speţă perdantă!
NU CONSUMATI BAUTURI ALCOOLICE,,NICI CHIAR BERE CACI - IATA DUCE LA - CONFLICTE,,ALTERCATII NEINTELEGERI,,SI ACEASTA DE MILENII