faliment complicat rau

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
aple1969

faliment complicat rau

Post by aple1969 » 27 Jun 2011, 00:20

REpede un sfat daca se poate va rog.a intrat firma in faliment si din cauza ca e foarte complicat eu am luat 1 avocat ce tre sa ma reprezinte ca pers fizica ptr ca e si o extindere a responsabilitatii.BUn pana aici dar.. lichidatorul eu am toate motivele sa cred ca nu lucreaza corect mai nou maine imi prezinta o avocata cu care EL vrea sa lucreze dar cu care sa semnez EU .Insa eu o vroiam pe cealalta care a ramas av.ptr mine ca pers fizica.EL NU vrea sa o vada pe cealalta care am ales-o eu.EU sunt debitorul in acest proces.CE FAC?semnez eu sau i-o las lui ca tot a aleso el.
Firma mea avea 3 asociati eu fiind administrator cu drepturi depline ,problema e ca ,asociatii au facut sa dispara utilajele si toate documentele.asociatii nu au domiciliul in Rom dar sunt pers juridice si au infiintat alte firme ,continua sa lucreze cu utilajele de la firma veche.l-am dus pe lichidator sa le vada la fata locului dar nu vrea sa faca nici.o constatare.eu sunt acuzat ca nu vreau sa predau bunurile societatii.DECi,inaceste conditii el i-mi impune o avocata care i-i palce Ce fac? semnez eu cu ea contract sau nu URgent daca se pote va rog.mii de multumiri

razman

Re: faliment complicat rau

Post by razman » 27 Jun 2011, 13:52

Deci:
1. Nu dumneavoastra sunteti debitorul în dosarul de faliment ci persoana juridica SC X
2. În dosarul de atragere a raspunderii personale, dumneavoastra va puteti alege ce aparator doriti si ar fi chiar recomandabil. Practic lichidatorul va este ,,adversar'' astfel că nu va poate impune un avocat.
3.Asta in cazul in care nu sunteti pe aceeasi unda, ca sa zic asa, cu lichidatorul si actiunea introdusa de el este pur de forma, praf in ochi. Atunci ar mere si varianta lui, sigur, cu riscrile aferente.

Post Reply