custodie

Familiei
Post Reply
delia

custodie

Post by delia » 19 Jun 2011, 16:43

BUNA ZIUA ,AM CATEVA INTREBARI ...AM UN BAIETEL DE 3 ANI SI 5 LUNI IMPREUNA CU UN BARBAT ,ALATURI DE CARE TRAIESC IN CONCUBINAJ DE 5 ANI.VREAU SA AM DESPART DE ACESTA ,INSA NU CRED CA ESTE DE ACORD CA BAIETELUL SA-MI RAMANA MIE SPRE CRESTERE....NICI UNUL DIN NOI NU AVEM LOCUINTA PROPRIE.NICI UN LOC DE MUNCA STABIL IN ROMANIA ,AMANDOI FIIND REZIDENTI IN SPANIA DE MULTI ANI.SPECIFIC FAPTUL CA AMANDOI AM MUNCIT ACOLO LEGAL...SI EU ASA DORII SA MA INTORC IN SPANIA ..CU BAIETELUL,SI CU SIGURANTA EL NU VA FI DE ACORD .DACA MA MUT DIN DOMICILIUL ACTUAL(RESPECTIV -CASA PARINTILOR LUI)SI NU IMI LASA COPILUL ...CE POT SA FAC ? ESTE LEGEA DE PARTEA MEA IN ASTFEL DE SITUATIE?SE POATE INAINTA UN PROCES DE CUSTODIE A COPILULUI DACA NU SUNTEM CASATORITI...? CE SANSE AM SA RAMANA COPILUL LA MINE? EU DORESC O DESPARTIRE AMIABILA,PT CA BAIETELUL SA NU AIBA DE SUFERIT,SI CA LEGATURA DINTRE PARINTI SA FIE UNA BUNA ,PT COPIL,INSA EL CU SIGURANTA NU VA FI DE ACORD..MA AJUTA LEGEA,DACA MA MUT SI NU-MI LASA COPILUL?CE SANSE AM ..CA MAMA IN ASTFEL DE SITUATIE?

johei

Re: custodie

Post by johei » 23 Jun 2011, 23:06

daca nu foloseai majusculele, poate primeai un raspuns... asa e cam obositor de citit.

angel

Post by angel » 23 Jun 2011, 23:18

se poate investi instanta cu o cerere incredintare minor daca nu sunteti casatoriti,dar minorul este recunoscut de catre tata.

care sunt sansele?depinde...de probele administrate in cauza.
se va dispune o ancheta sociala.problema s epune unde se va efectua aceasta? unde locuieste minorul in romania?

sunt multe de spus.
angajati-va un avocat.
PS. Johei :bere: eu m-am straduit sa pot urmari postul pana la final, numai ca...n-am prea reusit.

johei

Post by johei » 23 Jun 2011, 23:23

Angel, :floare:
macar efortul de a scrie ca lumea il pot face si cei care cer sfaturi...

angel

Post by angel » 23 Jun 2011, 23:40

sunt de acord cu tine, doar ca unii nu cunosc regulile de pe for...nici eu nu le-am cunoscut la inceput....habar n-aveam ce inseamna daca scrii cu caps...

delia

custodie

Post by delia » 24 Jun 2011, 10:58

:smile: mii de scuze pt scris.....multumesc mult pt raspuns...

Guest

Post by Guest » 30 Mar 2012, 21:42

buna . ajutatima cu un sfat sunt plecata in italia de 7 luni am 2 copii minori pt care platesc o pers cara are grija de ei si o studenta cara face temele cu fetita iar sotul sta in coma alcolica am si rata la casa care o platesc tot eu.la care el nu contribuie cu nimic nici facturile nu le plateste cai nui ajug bani.ia bagat fetitei in cap ca nu am crescuto eu si ea mia reprosat.ce sanse as avea sa obtin custodia copiilor plus evacuarea lui .VA ROG AJUTATIMA CU UN SFAT

johei

Post by johei » 30 Mar 2012, 23:36

E greu de spus, intrucat cel mai probabil se aplica dreptul italian.
Poate gasiti acolo un avocat...

Guest

Post by Guest » 28 Aug 2012, 15:28

johei wrote:daca nu foloseai majusculele, poate primeai un raspuns... asa e cam obositor de citit.
ce "raspuns" de doi bani ai dat ! bine-ar fi sa scoti motto-ul ala sau sa-l citesti tu indelung poate ai ceva avantaje.....!

Post Reply