Buna ziua in anul 2007 am contractat 1 app , trebuia sa fie gata acuma 2 ani , am fost intelegatori cu dansul nu am urmat nici o actiune, de curand blocul a fost finalizat 99% , dar sa aflam cu stupoare ca exista prb,
1) banca a pus sechestru pe blocurii
2) banca a vandut catre o firma de recuperari ceva de genul
3) din ce am inteles , dar nu stiu sigur firma de recuperari a facut o licitatie la care au participat aceasi administratori de la care banca a luat tot si bineinteles au si castigat
intrebarea este avand atecontract achitand 1 avans de 75% ar putea fi probleme in primirea locuintei? sau cum as putea sa procedez ce ar trebui sa fac , v-a rog ajutati-ma
Contractare apartament
Re: Contractare apartament
Conteaza foarte mult ce clauze continea antecontractul ce la-ti semnat initial. In plus trebuia grevat apatamentul la cartea funciara de antecontractul d-voastra.
Daca totusi nu a-ti facut asta va puteti indrepta asupra noilor proprietari pentru rezolutiunea antecontract si restituirea sumei de avans.
Daca totusi nu a-ti facut asta va puteti indrepta asupra noilor proprietari pentru rezolutiunea antecontract si restituirea sumei de avans.
Re: Contractare apartament
offff "avocatii" astia "legal constituiti"!!!rolandmindrila wrote:Conteaza foarte mult ce clauze continea antecontractul ce la-ti semnat initial. In plus trebuia grevat apatamentul la cartea funciara de antecontractul d-voastra.
mai invatati limba romana si n-o mai injurati asa de rau...