legea 290/2003
legea 290/2003
buna ziua,ma intereseaza daca a mai fost cineva in situatia mea si ce a rezolvat.de 3 saptamani am blocat conturile anrp printr-un executor judecatoresc,si inca nimic desi in ianuarie au primit o transa de bani dar au bagato la bursa ,stiu ca pt.acest an sunt alocate 36 mil de euro.nu stiu cand va fi transa urmatoare,daca banii de la bursa se intorc in acel cont sau daca salariile angajatilor vor fi oprite prin poprire,la ce data primesc ei salariile,cam cati angajati sunt,si cand va fi urmatoarea transa de bani,cat mai trebuie sa astept caci statul pt. o suma mai mica mi-a dat 15 zile termen sa platesc
Re: legea 290/2003
Acum 3 saptamani ati pus poprire pe cont sau acum 3 saptamani v-ati adresat executorului?
Nu stiu ce sa va spun. Mie executorul mi-a spus ca pana in prezent nu are probleme cu executarea ANRP-ului.
probabil salarile si le iau in 10 iar urmatoarea transa dumnezeu stie cand va fi,mai exista vreun alt cont legat de anrp,fondul propietatea,vroiam sa stiu sa mai blocam si alte conturi,stiu ca banii lor sunt la bursa,iar fondul dispune de mai multi bani decat anrp,imi puteti da un sfat?
Nu stiu ce sa va spun. Executorul ce zice? In opinia mea, avand in vedere art. 1 alin. (1) din Hotararea nr. 361/2005 astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 1068/2007, cred ca trebuie sa dati in judecata si sa indicati ca tert poprit Min. Ec. si Fin. Ati solicitat amendarea pres. ANRP pe fiecare zi de intarziere? Ce scrie in hotararea in care v-ati judecat?
Am titlu executoriu pt.transa a 2 a (60%) si acum duc tratative cu un executor pt punerea in executare a A.N.R.P.Doresc sa aflu daca cineva a reusit sa-si primesca aceste drepturi banesti prin executare.Mii de multumiri Adesa: tenta_52@hotmail.com
Oradea 20.07.11
Oradea 20.07.11