Buna ziua,
Am am castigat dreptul asupra unui imobil..si urma sa se faca executarea dar am constatat ca nu a fost intocmita corect expertiza deoarece cotele nu erau cele reale...asadar am introdus un nou proces 2008 pentru a cere refacerea expertizei...de atunci dureaza procesul din cauza termenelor foarte lungi si a faptului ca au fost schimbati expertii pentru ca nu intocmeau expertiza la timp....Exista posibilitatea ca eu sa pierd dreptul de a cere executarea silita avand in vedere ca au trecut 3 ani de cand am titlu dar nu s a facut executarea pentru ca expertiza nu a fost facuta corect si procesul inca mai dureaza?Cat timp poate dura un astfel de proces?
Multumesc
EXECUTARE SILITA....pot pierde dreptul?
Re: EXECUTARE SILITA....pot pierde dreptul?
pot dura si 3-4 ani, nu mai sunt chiar asa lungi ca pe vreunuri. stiu eu o ruda al carui proces a durat 22 de ani.
incercati sa-i notificati prin avocat sau executor pe cei care ocupa imobilul, ca dvs veti cere daune pentru lipsirea de folosinta daca nu parasesc ei imobilul de bunavoie.
incercati sa-i notificati prin avocat sau executor pe cei care ocupa imobilul, ca dvs veti cere daune pentru lipsirea de folosinta daca nu parasesc ei imobilul de bunavoie.