repunere in termen
repunere in termen
as dori sa aflu ca tert afestat in drepturi,daca pot repune in termen un dosar civil din 1997 , al carui aectinta def.si irev. a afestat un drept patrimonial al antecesorului meu. Sa ma explic: Bunici mei au avut o proprietate formata din 2 loturi alaturate ,pe primul lot, era o casa si curtea aferenta,iar pe al doilea gradina cu un alt corp de cladire .Proprietatea a fost nationalizata in 1950 in fila de Cf era inscris cele doua lotui si un singur corp de cladire cel din lotul-curte.In 1994 se introduce o actiune in revendicare pentru gradina,actiune notata in fila de CF.in noembrie 1996 Antetior, un tert -chiras care a cumparat printr-un singur contract faudulos 2 apartamente dela unitatea detinatoare , un apartament din supraetajerea corpului principal edificat din fondui publice,iar celalant apartament aflat in cladirea extratabulara edificata in baza unei autorizati de catre bunicul meu apartament care nu era intabulat la ora instainarii Tertul chirias introduce o actiune de constatare a existentei imobilului si castiga in 48 de zile intabuland apartamentul din gradina printr-o sent.def si irev. OCPI nu mi-a comunicat incheierea de CF prin care sa facut operatiunea cadastrala, pentru a-mi apara dreptul.Ce sfat i-mi puteti da ?Este util un astfel de demers in situatia in care am descoperit aceste inscrisuri in iun 2010 si in cazul in care in 1998 in baza unei plangeri penale am preimit NUP,in acum in 2010 mi sa respins plangerea nemotivat.va multumesc
Re: repunere in termen
luati legatura cu un avocat, pentru formularea unei actiuni in revendicare. Atentie insa daca proprietatea face obiectul Legii 10 si nu ati depus in termen notificare, nu mai aveti dreptul la nimic.