CAUT AVOCAT BRICI IN PENAL
CAUT AVOCAT BRICI IN PENAL
In luna mai ma astepta un recurs la Tribunalul Bucuresti, unde trebuie cu orice pret sa castig, respectiv sa obtin acceptarea plangerii mele impotriva rezolutiei de NUP a Parchetului. Parchetul a facut 2 greseli grave de procedura, spetza ar trebui sa fie castigata din start, dar trebuie cineva care stie tehnica pit-bull-ului: cand apuca nu mai lasa, merge pana la CEDO.....se ofera vreun penalist sa ma ajute cu acest caz?
Re: CAUT AVOCAT BRICI IN PENAL
NIMENI nu va poate garanta reusita deoarece castigarea procesului tine de 2 aspecte principale: viziunea judecatorului asupra dosarului dvs si mai ales spetza in sine.
cel care, fara sa studieze cauza dvs, va asigura verbal succesul, inseamna ca va pacaleste ca sa va ia banii.
cel care, fara sa studieze cauza dvs, va asigura verbal succesul, inseamna ca va pacaleste ca sa va ia banii.
Nici macar acest detaliu nu constituie o garantie a reusitei avocatului.Iar ce s-a spus mai sus e complet adevarat.Aveti nevoie de un avocat in care sa aveti incredere,in primul rand.partevatamata2010 wrote: Parchetul a facut 2 greseli grave de procedura, spetza ar trebui sa fie castigata din start
russian wrote:Nici macar acest detaliu nu constituie o garantie a reusitei avocatului.Iar ce s-a spus mai sus e complet adevarat.Aveti nevoie de un avocat in care sa aveti incredere,in primul rand.partevatamata2010 wrote: Parchetul a facut 2 greseli grave de procedura, spetza ar trebui sa fie castigata din start
subscriu ambelor posturi...cu o completare,nu mai cautati avocati care va zic:"imi dati atat(in E cu multe zeroruri in coada)si va castig cauza,si dupa aceea va treziti ca nici n-are cine va reprezenta pe la termene...de castigat nici nu se mai pune in discutie...si reciproca e valabila...am obosit sa aud expresia (din partea clientilor ,evident):"cat ma costa, platesc oricat ca sa castig, sau sa-l vad liber( pe inculpat)??
cautati un avocat bine pregatit care sa fie sincer si deschis cu DVS, si nu unul care vinde iluzii,pe care DVs sa fiti foarte dornic/a sa le cumparati...si nu oricum, ci cu sume semnificative...
mda...increderea?!?!?! "un capital foarte greu de castigat,dar o data castigat, greu il poti pierde"...spunea un bun prieten al meu

Cu toate ca a trecut mai mult de o luna de la prima postare, imi permit sa mai adaug si eu o intrebare: Chiar n-a vazut nimeni ca e 'recurs'? Deci plangerea pe 278 ind 1 a fost deja respinsa :)
am castigat recursul, multumesc tututror avocatilor care mi-au oferit consultanta gratuita si m-au incurajat sa ma reprezint singur, ceea ce am si facut si se pare ca sunt un bun "avocat"
partevatamata2010 wrote:am castigat recursul, multumesc tututror avocatilor care mi-au oferit consultanta gratuita si m-au incurajat sa ma reprezint singur, ceea ce am si facut si se pare ca sunt un bun "avocat"
caut si eu si avocatul si briciul ... :)
totusi spune -ne si noua cine te-a reprezentat? ca si eu am nevoie

suna-ma la 0740000010 pt detalii, e mai complicat si prea mult de povestit pe forumjustdeals wrote:partevatamata2010 wrote:am castigat recursul, multumesc tututror avocatilor care mi-au oferit consultanta gratuita si m-au incurajat sa ma reprezint singur, ceea ce am si facut si se pare ca sunt un bun "avocat"
dar da-ne macar cateva detalii despre spetza... nu ne mai tine in suspans..partevatamata2010 wrote:suna-ma la 0740000010 pt detalii, e mai complicat si prea mult de povestit pe forumjustdeals wrote:partevatamata2010 wrote:am castigat recursul, multumesc tututror avocatilor care mi-au oferit consultanta gratuita si m-au incurajat sa ma reprezint singur, ceea ce am si facut si se pare ca sunt un bun "avocat"
Avocat Georgeta Popescu, are experienta si studii in domeniu si mai mult decat atat am inteles ce se petrece cu procesul meu.Profesionista desavarsita.Am fost supermultumit de hotarare.tel 0727067157