ajutor!

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
stagiu

ajutor!

Post by stagiu » 24 Nov 2010, 22:35

buna ziua!
sunt in concediu de maternitate de 1 luna, la serviciul actual eram platiti in baza unui contract de prestari servici, adica fiecare dintre noi am infiintat cate o societate, salariul era virat in contul societatii respective. Acum de la plecarea mea, m-au chemat sa imi spuna ca anumite sume au fost virate treptat in contul societatii mele - adica salariul meu din ultimii ani, cu comisione, bonusuri - si ca imi recomanda sa imi iau un avocat. se pare ca ei au luat legatura cu unul si cu Politia Economica. La ce ar trebui sa ma astept? Mentionez ca exista facturi emise de societatea mea pe sumele respective.

sansiro

Re: ajutor!

Post by sansiro » 20 Jan 2011, 15:09

Sincer, nu am inteles nimic. Care e problema? daca ati putea detalia nelinistea dvs. sau ce vi se imputa

romania K

Post by romania K » 22 Jan 2011, 20:57

AVEM O CERRE DEPUSA IN DOSAR DE APLICAREA Art. 19. - Persoana care are calitatea de martor, in sensul art. 2 lit. a) pct. 1 si 2, si care a comis o infractiune grava, iar inaintea sau in timpul urmaririi penale ori al judecatii denunta sau faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit astfel de infractiuni beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de leg.IN SENTINTA PRIMITA NU SE FACE REFERIRE LA RESPINGEREA SAU ADMITEREA CERERI NICI NU FACE REFERIRE CA ESTE DEPUSA CEREREA!CUM SE POATE?

angel

Post by angel » 23 Jan 2011, 00:45

romania K wrote:AVEM O CERRE DEPUSA IN DOSAR DE APLICAREA Art. 19. - Persoana care are calitatea de martor, in sensul art. 2 lit. a) pct. 1 si 2, si care a comis o infractiune grava, iar inaintea sau in timpul urmaririi penale ori al judecatii denunta sau faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit astfel de infractiuni beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de leg.IN SENTINTA PRIMITA NU SE FACE REFERIRE LA RESPINGEREA SAU ADMITEREA CERERI NICI NU FACE REFERIRE CA ESTE DEPUSA CEREREA!CUM SE POATE?
ati postat o data, la un topic, este suficient.

Post Reply