buna ziua

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
carmeny

buna ziua

Post by carmeny » 18 Jan 2011, 23:56

am o problema am nascut in londra si am o fetita de 6 luni ea e trecuta pe numele tatalui el se ocupa cu afaceri ilegale falsuri si inselaciuni am mers in romania si iam facut actele fetei pasaport si el mia facut procura sa pot calatori in ue problema e ca el de 5 luni nu a mai dat nici un semn sa bagat in niste afaceri cu niste tigani in londra el in romania are datori de peste un miliar in banci eu nu mai vreau sa tin legatura cu el ca e instare sasi vanda copilul pt bani intrebarea mea ar fi cum as putea eu sal decad din drepturile parintesti si sami trec copilul pe numele meu ? el nu are un loc stabil se muta de colo colo nu e capabil sa intretina un copil ajutatima cu un sfat va multumesc

sansiro

Re: buna ziua

Post by sansiro » 20 Jan 2011, 14:23

sunteti casatorita cu respectivul?

carmeny

Post by carmeny » 20 Jan 2011, 16:03

nu sunt casatorita cu el doar copilul ii poarta numele

sansiro

Post by sansiro » 20 Jan 2011, 16:12

Ma tem ca atata timp cat nu a facut nimic rau copilului, nu a avut un comportament care sa il faca un pericol pentru copil nu se poate obtine decaderea din drepturile parintesti. Insa nu sunteti obligat asa locuiti cu respectivul. Atata timp cat, stiind unde sunteti, nu are pretentia sa locuiasca cu dvs., nu va deranjeaza. Nici nu o poate face. Ma tem ca e tot ce va pot spune.

Post Reply