Ce fac in situatia de fata...???

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Varbanciu

Ce fac in situatia de fata...???

Post by Varbanciu » 08 Jan 2011, 11:01

Am o pedeapsa de 1 an si 6 luni cu susupendare...si 4 ani si 6 luni cu incercare daca vreau sa plec din orasi pe o perioada care depaseste 8 zile trebuie sa anunt la mai bine uitativa voi...În temeiul disp. art. 2 alin. 1 din Lg. 143/2000, coroborat cu art. 320/1 alin. 7 CPP (introdus prin Lg. 202/2010), cu aplic. art. 74 alin. 1 lit. a,c CP şi art. 76 CP condamnă pe inculpatul VÂRBANCIU VALENTIN la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare. În temeiul disp. art. 86/1 CP dispune suspendarea executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare sub supraveghere pe o durată de 4 ani şi 6 luni, ce constituie termen de încercare, stabilit conform art. 86/2 CP. Conform art. 86/3 CP pe durata termenului de încercare condamnatul trebuie sa se supună următoarelor măsuri de supraveghere şi obligaţii: a) să se prezinte, la datele fixate, respectiv trimestrial, la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însărcinat cu supravegherea condamnatului pe toată durata termenului de încercare; b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de munca; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţa; e) să nu intre în legătură cu coinculpaţii. Face aplic. art. 359 CPP şi atrage atenţia condamnatului asupra disp. art. 86/4 alin. 1 şi 2 CP privitoare la revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. Conform art. 71 alin. 5 CP pe durata suspendării sub supraveghere a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza II şi lit. b CP aplicată inculpatului. 4) În temeiul disp. art. 2 alin. 1 şi 2 din Lg. 143/2000, coroborat cu art. 320/1 alin. 7 CPP (introdus prin Lg. 202/2010), cu

cyclop

Re: Ce fac in situatia de fata...???

Post by cyclop » 08 Jan 2011, 19:24

Respectati dispozitiile instantei. Pur si simplu. Altfel, inchisoare.

Varbanciu

Abuzurii...

Post by Varbanciu » 13 Jan 2011, 22:18

Treaba asta eu zic ca e un abuz cand au venit sa ami aduca citatia eu nu eram acasa si au mintito pe mama la interfon ca este posta apoii au pretins ca sunt chemat ca martor intr-un process ceea ce scria si pe citatie "Martor" cand mam prezentat la D.I.C.O.T si am intrat la doamna procuroare incepuse deja sa ma trateze ca un inculpat,intrebarea este au voie sa minata ca esti martor si tu sa fi inculpat...?

Header

Re: Abuzurii...

Post by Header » 14 Jan 2011, 01:37

Se mai practica chematul cu citatii drept "martor" si pana la locul chemarii martorul devine invinuit, depinde de caz si de persoana.

Greu de dovedit ceea ce spuneti cu mintitul la interfon, la fel si ca erati tratat de doamna procuroare ca inculpat in loc de martor, asta inseamna clar ca nu aveati un avocat la data si ora prezentarii de atunci.

Nu au voie sa minta dar nu vad rostul dezbaterii....

JOANA

Post by JOANA » 16 Jan 2011, 19:51

Buna,
In anul 2006(la sfarsit), am demisionat, de la o firma unde detineam functia de AJUTOR SEF DEPOZIT. In anul 2007( noiembrie) am fost chemat la politie unde am aflat ca fostul meu sef ma acuza de delapidare. Am dat la momentul respectiv delaratie la politie,(doasarul s-a plimbat la momentul respectiv la 2 politisti) si cam atat, totul a incremenit asa pana acum o luna cand am fost chemat iar la politie ( de un al treilea) sa mi se spuna de catre alt politist ca dosarul a ajuns la dansul si ca dorea sa ma vada.
Mentionez ca fostul meu sef se bazeaza in aceasta plangere pe un inventar semnat de mine.
AJUTOR

angel

Post by angel » 16 Jan 2011, 23:34

Angajati-va un avocat!
Nu mergeti sa mai dati nici o declaratie decat in fata unui avocat.

Post Reply