abandon de familie
abandon de familie
Buna ziua..Sant divortata de aproape 5 ani,am 2 copii minori,iar de aprox.7 luni tatal copiilor nu mi-a mai platit pensie alimentara si a rupt orice legatura cu noi.Am depus plangere penala la Procuratura dar nu s-a intamplat nimic.Dupa o luna de zile am fost din nou sa vad daca a fost cercetat dar dosarul meu era la sectia de politie..dar nici acolo nu s-a deranjat nimeni sa mearga la adresa unde sta sa-l cerceteze.Stiu ca el este bine mersi,lucreaza dar justitia nu-si mai da nici un interes..ce pot face mai mult de atat?Ma gandesc sa o iau iar de la capat si sa depun iar plangeri..exista oare sanse sa se ocupe cineva de el intr-un final??sau doar ma amagesc singura??
Re: abandon de familie
deci, este in curs de cercetare.politia face cercetarea sub supravegherea procurorului-organului de urmarire penala.
politia o sa-l audieze.
cercetarea nu se face asa, de la o zi la alta...mai dureaza putin.
nu inteleg cam cum vedeti dvs solutia pe care o doriti...asa, sa mearga a 2-a zi si sa-i dea mandat de arestare sau cum?
puteti face cate plangeri doriti, acestea se vor finaliza intr-un timp rezonabil...
justitia isi face datori8a, deci lucreaza, daor ca termenele de solutionare sunt diferite face de ceea ce va imaginati sau doriti dvs ca sunt.
daca dupa o luna dupa ce ati depus plangerea aceasta fusese deja trimisa organului de cercetare, este un termen rezonabil.
politia o sa-l audieze.
cercetarea nu se face asa, de la o zi la alta...mai dureaza putin.
nu inteleg cam cum vedeti dvs solutia pe care o doriti...asa, sa mearga a 2-a zi si sa-i dea mandat de arestare sau cum?
puteti face cate plangeri doriti, acestea se vor finaliza intr-un timp rezonabil...
justitia isi face datori8a, deci lucreaza, daor ca termenele de solutionare sunt diferite face de ceea ce va imaginati sau doriti dvs ca sunt.
daca dupa o luna dupa ce ati depus plangerea aceasta fusese deja trimisa organului de cercetare, este un termen rezonabil.
Simt k am fost inteleasa gresit...sant tot mai sigura k justitia nu-si mai face datoria..e clar k si-a cam pierdut din interes(intr-o oarecare masura ii si cred)dar ideea e ca de pe la sf lui septembrie 2010 nu s-a intamplat absolut nimic de cand am depus plangere iar la politie am fost eu singura sa ma interesez ce se intampla cu dosarul.deci eu trebuia sa stau acasa si sa astept sa fiu chemata la politie sa depun plangere.si nu s-a intamplat asta.la el acasa din septembrie si pana acum nu a fost nimeni sa-l intrebe nimic..mi se pare totusi destul de mult timp-ca am depus plangerea la parchet nu la politie
si de obicei se misca lucrurile mai repede-eu asa stiu.

ai depus o la parchet, dar cercetarea se face de către poliție pentru această infracțiune, că așa zice legea. procurorul supraveghează.
din cauza volumului foarte mare de muncă, polițistul nu a avut probabil timp să rezolve dosarul.
chestia asta pe care o relatezi tu...nu are nici o legătură cu faptul dacă justiția merge sau nu.
nu ai idee câte dosare sunt pe rolul organelor penale și civile. nu ți poți imagina.
eu am o întrebare: cu ce te încălzește că fostul soț are dosar penal?
nu asta e calea cea mai eficientă. TREBUIE SĂ PUI HOTĂRÂREA PRIVIND STABILIREA PENSIEI ÎN EXECUTARE. EXECUTĂ L. MAI ALES DACA SPUI CA ARE LOC DE MUNCĂ. POPRIRE PE SALARIU. SAU VINDE I BUNURILE CU AJUTORUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC.
DĂ L DRACU DE DOSAR PENAL...CA ÎN CEL MAI BUN CAZ, I SE DĂ O CONDAMNARE CU SUSPENDARE.
din cauza volumului foarte mare de muncă, polițistul nu a avut probabil timp să rezolve dosarul.
chestia asta pe care o relatezi tu...nu are nici o legătură cu faptul dacă justiția merge sau nu.
nu ai idee câte dosare sunt pe rolul organelor penale și civile. nu ți poți imagina.
eu am o întrebare: cu ce te încălzește că fostul soț are dosar penal?
nu asta e calea cea mai eficientă. TREBUIE SĂ PUI HOTĂRÂREA PRIVIND STABILIREA PENSIEI ÎN EXECUTARE. EXECUTĂ L. MAI ALES DACA SPUI CA ARE LOC DE MUNCĂ. POPRIRE PE SALARIU. SAU VINDE I BUNURILE CU AJUTORUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC.
DĂ L DRACU DE DOSAR PENAL...CA ÎN CEL MAI BUN CAZ, I SE DĂ O CONDAMNARE CU SUSPENDARE.
NUMAI SPUNE I CĂ ÎL EXECUȚI ȘI SĂ VEZI TU CE PLĂTEȘTE EL...DIN SCURT. NICI NU IEȘI PE UȘĂ SĂ MERGI LA EXECUTOR.