recuperare carente

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
nicocicir

recuperare carente

Post by nicocicir » 17 Nov 2010, 09:49

Buna ziua!!Va multumesc pentru raspuns!!Doresc o alta lamurire ,daca ma puteti ajuta!Problema este ca sunt sunata de o firma de recuperare a carentelor din Bucuresti care ma ameninta ca voi fi data in judecata la un tribunal din Bucuresti daca nu platesc suma de 358,00 care zic ei ca ar fi abonamentul pe 2 luni la fosta companie de telefonie Dialog!!Mentionez ca persoana ,care spun ei nu a avut niciodata abonament ,are 78 de ani nu stie sa scrie si in urma cu 10 ani i s-au furat toate actele de pe tren.Pina acum 1 an nu a primit nici o comunicare in acest sens dar de atunci tot vin tot felul de scrisori de la dierite persoane care se dau drept avocati si care cer sa plateasca diferite sume de bani in contul firmei de recuperare,sumele au variat de la 1230,00 ajungand acum la suma de 358,00.Eu sunt nora ei si am raspuns la un numar de telefon cre era trecut in scrisoare si de atunci ma tot suna si ma ameninta cu darea in judecata!!Ce pot face in situatia aceasta??Am intebat cre a fost numarul de telefon ,ce pretind ei ca sa folosit si nu mi-au dat nici un raspuns,dar spun ca factura telefonului a fost platita o luna dupa care nu s-au 2 luni si compania de telefonie a inchis telefonul!Nu mi-au spus si cine a platit o luna si nici adresa pe care a venit factura!Va multumesc!!

andriipopa

Re: recuperare carente

Post by andriipopa » 08 Dec 2010, 13:24

A fost facut un abonament? Unde (la care dintre dealerii Dialog)? In ce an? Inainte sau dupa ce i s-au furat actele? A declarat furtul actelor? Imi vine greu sa cred ca in toti acesti ani (10 la numar) nu a reclamat furtul si nu i s-au eliberta altele. Daca data furtului documentelor este apropiata (anterioara cu cateva zile, dar nu mai mult de 10), poate fi contestata masura firmei de recuperare creante. Probabil ca totusi se va ajunge in instanta.

nicocicir

Re: recuperare carente

Post by nicocicir » 08 Dec 2010, 15:01

MULTUMESC PENTRU RASPUNS!!!PROBLEMA SA REZOLVAT ,VOM PLATI CA SA NU SE AJUNGA IN INSTANTA PENTRU CA NU A FACUT RECLAMATIE LA POLITIE!

Post Reply