anulare NUP
anulare NUP
buna ziua..sa ma ajutati daca se poate intr-o problema..lucrez in politia comunitara si acum cateva luni am desfasurat o actiune comuna cu cei de la control pe tramvai..am fost 4 agenti si 2 echipe de controlori ..repartizati 2 agenti cu fiecare echipa..se pare ca in acea zi s-a intamplat ca o persoana sa faca plangere penala ca i s-au solicitat bani pentru a nu primi amenda..descrierea a fost facuta nu pe numele unui agent ci impotriva unui agent de 1.70..slab ,..ceea ce nu corespunde descrierii mele ci mai mult a altui coleg..m-a trimis pe mine la audieri..m-a confruntat cu acea persoana si normal ca nu m-a recunoscut pe mine..si procurorul a decis sa imi dea Nup..faza e urmatoarea..eu nu vreau sa il am la dosar..pt ca daca as avea un viitor frumos..mi-ar dauna sa stiu ca am fost cercetat pentru asa ceva..chiar daca nu sunt vinovat..cum sa fac sa schimbe decizia de nup sau sa dispara?astept sugestii sau sfaturi
Re: anulare NUP
NUP inseamna neinceperea urmaririi penale. Deci nu ai nimic la dosar, pt ca nu s-a dispus cercetarea penala.
Re: anulare NUP
Ar fi o solutie...wittmann wrote:Sa inteleg ca ai prefera o trimitere in judecata?