O problema de tardivitate sau nu
O problema de tardivitate sau nu
Am o problema: am castigat o actiune impotriva procuraturii, s-a dat o sentinta de retrimitere a dosarului la parchet, pentru continuarea cercetarii. Dupa perioada legala in care nimeni nu a recuzat sentinta, dosarul a fost trimis la Parchet. DAR dupa inca cateva saptamani unul dintre intimati, care era la puscarie a aflat cu intarziere de incheiere (exista un proces verbal de primire) si face recurs -- in termen legal din punctul lui de vedere. Dosarul este chemat de la parchet si am primit citatie la tribunal. Mai pot ridica problema tardivitatii recursului sau nu?
Re: O problema de tardivitate sau nu
Daca era cu recurs in termen de .. zile, "de la pronuntare", poti, daca era, "de la comunicare", nu poti sau, mai bine spus, poti, dar nu are sens.

Multumesc de precizare. M-am lamurit: "Cu recurs in 10 zile de la pronuntare pt petent, Ministerul Public si d ela comunicare pentru intimat" Exista o departajare in sentinta si avea dreptul sa faca recursvulpacris wrote:Daca era cu recurs in termen de .. zile, "de la pronuntare", poti, daca era, "de la comunicare", nu poti sau, mai bine spus, poti, dar nu are sens.
Last edited by partevatamata2010 on 08 Nov 2010, 23:07, edited 1 time in total.
nu se pune in discutie practica penala...sunt termene defipte de leguitor si sunt de decadere...unele termene curg de la comunicare, altele d ela pronuntare...
in speta dvs este de la comunicare.
Mersi Anonimule, am citit mai bine si m-am lamurit, am modificat mai sus.......angel wrote:nu se pune in discutie practica penala...sunt termene defipte de leguitor si sunt de decadere...unele termene curg de la comunicare, altele d ela pronuntare...