urgent

Familiei
Post Reply
vero

urgent

Post by vero » 28 Oct 2010, 00:12

va rog sa ma ajutati.in anul 2000 am cunoscut pe cineva,dar nu a mers si ne-am despartit,in urma relatiei a rezultat un copil.eu lucrez in italia de 2 ani si as dori sa stiu cum se plateste pensia alimentara,in functie de minimul pe economie din romania sau de salariul din tara unde lucrez in prezent(am uitat sa va spun ca mai am 2 copii din urma altei relatii,dar ei au deja stabilita pensia alimentara).de cateva luni ea nu mai inceteaza cu amenintarile,va rog sa ma ajutati si sa-mi dati un rasp cat mai repede daca puteti.

vulpacris

Re: urgent

Post by vulpacris » 28 Oct 2010, 07:27

In functie de venitul pe care il obtineti in Italia sau, de minimul salariului din Italia.

:cafea:

angel

Re: urgent

Post by angel » 28 Oct 2010, 11:24

sau...daca nu lucrati cu forme legale in italia,deci nu se poate proba venitul ,se calculeaza la salariul minim din romania...
deduc din postul dvs., caci copilul este nascut in romania si ca tot aici locuieste...deci si mama este cetatean roman...si ca l-ati si recunoscut.
deci va fi investita instanta romana cu incredintarea minorului...la calculul pensiei de intretinere se va tine cont si de faptul ca mai platiti pensie de intretinere si pentru alti 2 minori...deci din salariul minim pe economie din romania,vi se va calcula procentul si se va imparti la 3 minori...

Post Reply