cod CAEN

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
indian

cod CAEN

Post by indian » 05 Jan 2009, 17:06

are cineva codificarea CAEN in format Excell sau Word (tabel) ????

Sheridan

Post by Sheridan » 20 Sep 2009, 22:14

Stie cineva:1. tranzactiile cu lingouri de aur----------- unde se pot incadra?
2. comercializarea lichidelor de parbriz--- ?

angel

Re: cod CAEN

Post by angel » 21 Sep 2009, 11:48

indian wrote:are cineva codificarea CAEN in format Excell sau Word (tabel) ????
incearca sa intri pe ONRC si vezi daca-l poti obtine in acest format.eu am codul CAEN-cod,carte,deci n-am cum sa te ajut :mrgreen:

angel

Post by angel » 21 Sep 2009, 11:57

indian wrote:are cineva codificarea CAEN in format Excell sau Word (tabel) ????
incearca sa intri pe ONRC si vezi daca-l poti obtine in acest format.eu am codul CAEN-cod,carte,deci n-am cum sa te ajut :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 21 Sep 2009, 13:47

tinand cont de faptul ca Indian a intrebat de CAEN in ianuarie... cam tardiv raspunsul :-D :-D :-D

angel

Post by angel » 21 Sep 2009, 14:53

kinga wrote:tinand cont de faptul ca Indian a intrebat de CAEN in ianuarie... cam tardiv raspunsul :-D :-D :-D
Sa se fi schimbat codul CAEN din ianuarie si pana acum?! :roll: .Eu nu cred asta.Deci, nu este tardiv.Si...mai bine mai tarziu decat niciodata :-D :-D .
PS. nu obisnuiesc sa observ data cand posteaza cineva.si cum era pe scrol pe 20 sept. 2009,am raspuns.Abia acum am vazut ca Indian avea aceasta nevoie prin luna ianuarie :-D :-D

sebastiana

Post by sebastiana » 18 Sep 2010, 10:06

Trebuie sa actualizez actul constitutiv pentru schimbare de sediu. In urma recodificarii, in extrasul de registru figureaza si obiecte de activitate interzise, unice sau care necesita autorizare prealabila. Unde gasesc o lista cu obiectele de activitate care nu mai pot fi incluse? Care ar fi cea mai ieftina cale : sa radiez toate obiectele secundare cu exceptia celor care ma intereseaza direct, sau sa radiez doar pe cele interzise, unice, sub conditii ?

Post Reply