cod CAEN
Re: cod CAEN
incearca sa intri pe ONRC si vezi daca-l poti obtine in acest format.eu am codul CAEN-cod,carte,deci n-am cum sa te ajutindian wrote:are cineva codificarea CAEN in format Excell sau Word (tabel) ????

incearca sa intri pe ONRC si vezi daca-l poti obtine in acest format.eu am codul CAEN-cod,carte,deci n-am cum sa te ajutindian wrote:are cineva codificarea CAEN in format Excell sau Word (tabel) ????

Sa se fi schimbat codul CAEN din ianuarie si pana acum?!kinga wrote:tinand cont de faptul ca Indian a intrebat de CAEN in ianuarie... cam tardiv raspunsul![]()
![]()

PS. nu obisnuiesc sa observ data cand posteaza cineva.si cum era pe scrol pe 20 sept. 2009,am raspuns.Abia acum am vazut ca Indian avea aceasta nevoie prin luna ianuarie

Trebuie sa actualizez actul constitutiv pentru schimbare de sediu. In urma recodificarii, in extrasul de registru figureaza si obiecte de activitate interzise, unice sau care necesita autorizare prealabila. Unde gasesc o lista cu obiectele de activitate care nu mai pot fi incluse? Care ar fi cea mai ieftina cale : sa radiez toate obiectele secundare cu exceptia celor care ma intereseaza direct, sau sa radiez doar pe cele interzise, unice, sub conditii ?