buna,
sunt nou pe-aici. va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema. am o clienta care vrea sa dea in judecata firma la care e angajata (e in crestere copil cu contract suspendat). nu stim unde sa-i inaintam in judecata. societatea are sediul in Sibiu, punct de lucru in Bucuresti(unde a fost angajata si clienta mea, specificandu-se pe contract acest lucru). contractul de munca e inregistrat de ITM Sibiu. Clienta mea are domiciliul in Ilfov. va rog tare mult sa-mi spuneti si mie unde sa mergem sa-i dam in judecata? la Sibiu, in Bucuresti sau in Ilfov? Va multumesc!
am nevoie de ajutor
Re: am nevoie de ajutor
Conform art. 284 alin. (2) Codul muncii
"Cererile referitoare la cauzele prevazute la alin. (1) se adreseaza instantei competente in a carei circumscriptie reclamantul îsi are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul"
instanta competenta este Tribunalul Bucuresti, sectia conflicte de munca si asigurari sociale, ca Ilfovul inca nu are tribunal.

"Cererile referitoare la cauzele prevazute la alin. (1) se adreseaza instantei competente in a carei circumscriptie reclamantul îsi are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul"
instanta competenta este Tribunalul Bucuresti, sectia conflicte de munca si asigurari sociale, ca Ilfovul inca nu are tribunal.