Pesnie alimentara
Pesnie alimentara
Am 18 ani m-ai am un frate si impreuna locuim cu mama , parinti dupa cum probabil va-ti dat seama sunt despartiti din ce am auzit de la 18 ani am dreptul sa imi cer partea din pesia alimentara care o trimite tata , sunt student deci faptul ca am implinit 18 nu e o problema , rog pe cineva care cunoaste sa ma lamureasca si pe mine si daca poate sa imi zica ce trebuie sa fac , ( mai detaliat daca nu e cu prea mare pretentie) ca sunt in mare ceata . Multumesc . 

Re: Pesnie alimentara
buna ziua.
daca obligatia de plata a pensiei alimentara a fost stabilita pana la implinirea varstei de 26 ani, respectiv pe durata studiilor, dvs. fiind major aveti dreptul sa primiti pensia aliemntara personal.
puteti face o notificare tatalui dvs. sa va vireze pensia alimentara intr-un cont indicat de dvs.
daca obligatia de plata a pensiei alimentara a fost stabilita pana la implinirea varstei de 26 ani, respectiv pe durata studiilor, dvs. fiind major aveti dreptul sa primiti pensia aliemntara personal.
puteti face o notificare tatalui dvs. sa va vireze pensia alimentara intr-un cont indicat de dvs.
Re: Pesnie alimentara
Ok dar, nu trebuie facute ceva acte decat imi fac un card si ii comunic la tatal meu datele contului !?avocat alina wrote:buna ziua.
imi pare rau pentru intrebarile tampite dar is nou in lumea mare