Declaratie notar-Partaj

Familiei
Post Reply
Tedesco

Declaratie notar-Partaj

Post by Tedesco » 28 Jul 2010, 12:52

Buna ziua!

O astfel de declaratie este cu titlu executoriu?

Declaratia este formulata in felul urmator:

"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca am primit de la sotia mea Y (fosta ....), suma de ......, pentru a achita sulta conf. sentintei civile nr. ...... pronuntata in dosarul nr. ......, de Judecatoria ........ si pentru a achita un credit BRD.
Declar de asemenea ca suma de ..... am primit-o anterior casatoriei noastre si ca aceasta provine din fondurile proprii ale sotiei mele".

Multumesc anticipat.

angel

Re: Declaratie notar-Partaj

Post by angel » 28 Jul 2010, 14:12

in ce sens?
v-ati primit sulta in urma partajului dupa divort sa inteleg...deci, nu mai aveti nici o pretentie de la aceasta...deci, ce vreti sa executati?

Tedesco

Post by Tedesco » 28 Jul 2010, 14:23

Sunt in proces de divort cu sotia mea, care mi-a dat o suma de bani, pe care am inregistrat-o la notar sub aceasta formulare.

angel

Post by angel » 28 Jul 2010, 14:24

bun si sulta pentru ce a fost?

Tedesco

Post by Tedesco » 28 Jul 2010, 14:29

Pentru despagubirea primei sotii .....

angel

Post by angel » 28 Jul 2010, 15:31

Tedesco wrote:Pentru despagubirea primei sotii .....
bun, si acum va despartiti si aveti partaj cu cea de a 2-a sotie si vreti sa stiti daca aceasta suma pe care ati primit-o cu titlu de sulta din partajul anterior cu fosta sotie, face parte din partajul acesta?

daca aceasta suma a fost platita de actuala sotie, cea de care divortati acum,aceasta o poate invoca.

sunteti f econom in expunere...trebuie sa ghicesc speta ca sa va pot raspunde la obiect...

daca vrea sa va execute pentru suma imprumutata,va trebui sa ceara incuviintarea instantei.

Post Reply