Buna ziua,
Am o mica problm cu fostul angajator,am lasat cererea de demisie in data de 3 mai 2010 si nu mi am facut preavizul din cauza ca nu mi a dat voie sa l fac si de cand am lasat cererea de demisie mi a inchis cartea de munca tocmai in data de 05.07.2010,in aceasta perioada mi a 2 decizii..una sanctionar disciplinara si decizia de inchidere a cartii de munca cu art 61 lit a,spunand ca nu am vrut eu sa mi fac preavizul si ca nu i am predat cheia unitatii cu telecomanda de alarma,eu in perioada aceea cerandu i sa mi o accepte a refuzat ducandu-se la politie lasand fel si fel de reclamatii impotriva mea,eu ducandu-ma in timp de nici 12 de la plecarea mea din firma la posta trimitandu-le in format de colet,dansul refuzandu mi le si asa,iar eu avand la ora asta dovada recipisei.
In data de 22 iulie 2010 cand am fost sa mi ridic cartea de munca am aflat ca imi mai trimise-se inca doua scrisori sa ma prezint la sediul firmei pentru a solutiona discutiile cu privire la acea cheie ,dar dansul a facut o greseala,presupun ca intentionata trimitand ultimele doua scrisori in dr tab fosta mea adresa eu stand la actuala adresa de 3 ani si lucrand la dansul tot timp de 3 ani stiind ca sunt mutata din dr tab…nelamurirea este ca o parte din scrisori le a tr bine o parte nu,acuzandu ma ca am refuzat acele scrisori
Pe langa toate acestea am realizat ca nici contractul de munca nu l am semnat eu personal ,aducandu mi aminte ca sunase contabila firmei in perioada cat am lucrat spunand ca ,contractele de munca sunt semnate , nu stiu de cine dar cel putin de mine personal nu,si mai ales ca nici state de plata nu am semnat in aceasta perioada cat am lucrat la aceasta firma.
Pe langa faptul ca mi-a inchis cartea de munca cu art 61 lit a,ma intereseaza daca il pot face sa raspunda pentru faptul ca,eu personal nu am semnat nici un contract de munca,a fost semnat de alte persoane,plus acea invinuire care mi-o aduce ca nu am vrut sa-i accept acele scrisori....si predarea cheii unitatii refuzand-o si spunand pe urma ca am vrut sa fac eu copii la cheie si alarma....
Intrebarea mea este,daca in dau in judecata pentru aceste acuze am castig de cauza ?
Va multumesc ,
probleme dupa demisie ?