Cum pot afla daca un imobil este in litigiu sau nu !

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
ChiritaMihai

Cum pot afla daca un imobil este in litigiu sau nu !

Post by ChiritaMihai » 20 Jul 2010, 15:14

Buna ziua,am deschis acest topic deoarece nu pot afla nici un raspuns de la persoanele abilitate cu care ma chinui de cativa ani buni sa pot cumpara un imobil,ei fiind dupa parerea mea cei care ar trebui sa ma ajute...Imi trebuie o dovada in care sa fie specificat acest lucru - daca imobilul se afla in litigiu sau nu.Cum pot afla acest lucru,unde trebuie sa caut,cu cine as putea vorbi sau ce ar trebui facut.Precizez ca cei cu care am colaborat pentru realizarea actelor sunt cei de la DAFI.Astept raspunsurile dvs cat mai urgent...Va multumesc,cu stima Chirita Mihai.

DevilMean

Re: Cum pot afla daca un imobil este in litigiu sau nu !

Post by DevilMean » 21 Jul 2010, 08:05

Cereti un extras de carte funciara, daca acolo este stipulat ca terenul este liber de sarcini, atunci nu face obiectul unui litigiu.
Ar mai fi de intrebat la primarie.

ChiritaMihai

Post by ChiritaMihai » 21 Jul 2010, 21:56

DevilMean wrote:Cereti un extras de carte funciara, daca acolo este stipulat ca terenul este liber de sarcini, atunci nu face obiectul unui litigiu.
Ar mai fi de intrebat la primarie.

Va multumesc

nico c

Post by nico c » 22 Jul 2010, 00:46

Cereti un extras de carte funciarade la cadastru sau primarie si vedeti daca este stipulat ca terenul este liber de sarcini.Daca este atunci nu face obiectul unui litigiu. :carte:

Post Reply