sa faca palngere pt distrugere autoritatilor si atunci sa devii parte vatamata si sa te constitui parte civila in cadrul asta procesual?ca atunci ar fi fost scutita de taxa de timbru... Da, exact asa a si facut; din ceea ce mi-a explicat cu vacanta magistratilor, la toamna incepem sa'i dam "bice"!altminteri,cred ca-i 3%dar trebuie sa verific,ca zic din amintiri.
am inteles cum e cu pv-ul...dar faptul ca-ti sunt distruse,n-ai nici o proba...e doar pe vorbe, asa-i?
adica ipj-ul iti zice asa...pe gura...ca orda,le-a distrus din greseala.[/quote]
Nu IPJ, a facut o adresa catre ORDA, iar cei de la ORDA au raspuns printr-o comunicare in care se specifica clar: " Bunurile inregistrate in baza procesului verbal MAI nr. ***** in data de **.**.****. in urma analizei tehnico stiintifice, bla-bla-bla.... au fost distruse odata cu port DVD-urile, unitatea centrala si hard disckul sigilat MAI nr. ***** " . Intrebarea mea, de cetatean, hacker, traficant de droguri, criminal in serie, terorist international, sau cum vrea fiecare sa creda ca sunt, este: " Cum mama naibii s-a putut distruge niste bunuri, fara avea un temei legal, un raspuns, o comunicare din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Timisoara?" Stimate domn, daca obiectul spetei era trafic cu bijuterii, iar in urma procesului, procurorul dispunea de o Ordonanta in care se specifica clar ca respectivele bunuri trebuiesc restituite inculpatului, iar cei care se ocupa de o oarecare expertiza tehnico-stiintifica le distrugeau din "greseala", ce-ati fii facut? Multumesc! Topicul ramane deschis! Stima!