Buna ziua.
Au trecut mai bine de 5 luni de cand hotararea judecatoreasca a ramas definitiva,daca permisul de conducere a fost anulat nu trebuia sa primesc ceva instintare de la politie in care sa-mi spuna acest lucru si cei de la judecatorie nu trimit hotararea prin posta?
Instintare anulare permis
Re: Instintare anulare permis
De regula, da.dar daca n-ati primit-o,mergeti dvs., la dosar si vedeti exact ce este acolo.Care-i stadiul acestuia.
Eu am avut procesul in 21 ianuarie 2010 care s-a terminat la prima infatisare,am vazut pe saitul judecatoriei ca am primit o pedeapsa cu suspendare,din cate am inteles daca nu am facut recurs sentinta ramane definitiva in 10 zile de la pronuntare(pe la inceputul luni februarie),de atunci nu am primit nimic nici de la politie nici de la judecatorie.Eu cum pot afla daca permisul a fost anulat?
Asta scrie pe saitul judecatoriei:
21/01/2010 condamna inculpatul xxx la x ani inchisoare pe care o suspenda conditionat pe o durata de x ani ce constituie termen de incercare pt.inculpat. Soluţionare
Din asta inteleg ca am primi o pedeapsa cu suspendare dar cu permisul cum ramane?Se anuleaza daca nu scrie nimic de el?
Asta scrie pe saitul judecatoriei:
21/01/2010 condamna inculpatul xxx la x ani inchisoare pe care o suspenda conditionat pe o durata de x ani ce constituie termen de incercare pt.inculpat. Soluţionare
Din asta inteleg ca am primi o pedeapsa cu suspendare dar cu permisul cum ramane?Se anuleaza daca nu scrie nimic de el?
Se anulează. Va trebui să dai din nou examen, la cel putin un an de la rămânerea definitivă a hotărârii.