am avut accident cu un motor si pe certificatul medico legal au trecut k a fost nevoie de interventia medicului .El a avut nevoie de 34 zile ngrijiri medicale ...a stat in spital 9 zile internat .nu mam inteles k el pentru ca vroia 4000 euro si eu iam oferit 3500 si vorbea urat si nu stiam k o s m bage la vatamare corporala grava...dar el avand o situatie a facut in asa fel sa se razbune...Am fost la tribunal si am facut copie dupa sentinta s izice cam asa:
deliberand asupra apelurilor penale de fata constata urmatoarele:
Prin sentinta penala nr 728/10.11.2009 pronuntata de judecatoria sectorului 6 bucuresti in dosaraulnr..... s-au hotarat urmatoarele:
1-in baza art 184 al.2,4 C.p a fost condamnat inculpatul .........la un an inchisoare
2-sa facut aplicarea art 71-64 lit.1 teza a-2-a,b,c C.p
3-in baza articolului 81-82 c.p sa dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe o perioada de 3 ani termen de incercare
4- sa facut aplicarea art 359 c.p.p
5-in baza art 71 al 5 C.p sa dispus suspendarea executarii pedepselor accesorii
Trebuie sai dau 7000 euro daume morale si spitalului municipal 70 de mil...de und sa ii dau banioii astia eu am oun salariu de 6 mil p luna...
VA ROG AJUTATIMA CE INSEAMNA ACESTE ARTICOLE ,AM CAUTAT PE NET DAR NU IMI DAU SEAMA...DACA STIE CINEVA VA ROG SMI RASPUNDA SI MIE ...AS VREA SA STIU DACA IMI ANULEAZA PERMISUL ,CE SE POATE INTAMPLA K PERMISUL ????????PERMISUL FIIND PAINEA MEA....
Mi-au facut dosar penal pentru vatamare corporala grava
Re: Mi-au facut dosar penal pentru vatamare corporala grava
Ai pedeapsa de un an închisoare, cu suspendare. Asta înseamnă că nu mergi la puşcărie, dar ai un termen de încercare de 3 ani, termen în care nu tre să mai ai probleme cu legea penală. După aia eşti reabilitat.
Permisul se anulează, odata condamnat. La un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare poţi da examen pt a obţine un nou permis.
Sumele alea tre plătite, exact aşa cum scrie acolo.
dar nu am de unde sa ii dau banii astia am pe cartea de munca 5 mil si nu am nimik pe nume ce imi poate face????si cu permisul sigur un an d zile mil anuleaza si pot da dupa un an d zile din nou sau....
Victima accidentului va merge la executor cu hotărârea. Se va trece la executarea silită. Vor executa hotărârea, dacă au ce executa.
În privinţa permisului e cum spuneam. După un an de la rămânerea definitvă a hotărârii te poţi duce la examen pt. un nou permis, fără alte formalităţi.
În privinţa permisului e cum spuneam. După un an de la rămânerea definitvă a hotărârii te poţi duce la examen pt. un nou permis, fără alte formalităţi.
Si eu ce pot face pentru a termina odata ...eu am fost la sectoru 6 si am fakut copii dupa aceasta sentinta dar nu scrie k e finala,adik ce trebe s fac pentru a intra in numaratoarea anului pentru a da din nou de permis???as vreasa termin odata k toate astea ce trebuie facut???
Vatamare corporala grava la 34 de zile???