problema cu permisul

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
baciu1

problema cu permisul

Post by baciu1 » 07 Jun 2010, 04:02

Acum 1 luna de zile am avut un conflict cu cineva..Eu eram cu masina si o persoana a vrut sa intre peste mine in masina.eu.am plecat cu masina si acea persoana s-a agatat de geamul din dreapta si am plecat cu el taras aproximativ 40-50 de metri apoi a cazut..nu am fost sa anunt politia..Acea persoana a facut plangere impotriva mea..deoarece am primit citatie sa ma prezint la politie.Am dat declaratie am spus adevarul ca vroia sa intre peste mine in masina si de aceea am plecat,mi-au spus ca se cheama fuga de la locul accidentului si mi-a suspendat permisul pe 3 luni si mi-a dat dovada fara drept de circulatie..si mai multe va decide procurorull..Pot sa fac o cerere in care sa primesc macar dovada cu drept de circulatie?Ce pot sa mai patesc?

baciu1

Re: problema cu permisul

Post by baciu1 » 15 Jun 2010, 09:39

baciu1 wrote:Acum 1 luna de zile am avut un conflict cu cineva..Eu eram cu masina si o persoana a vrut sa intre peste mine in masina.eu.am plecat cu masina si acea persoana s-a agatat de geamul din dreapta si am plecat cu el taras aproximativ 40-50 de metri apoi a cazut..nu am fost sa anunt politia..Acea persoana a facut plangere impotriva mea..deoarece am primit citatie sa ma prezint la politie.Am dat declaratie am spus adevarul ca vroia sa intre peste mine in masina si de aceea am plecat,mi-au spus ca se cheama fuga de la locul accidentului si mi-a suspendat permisul, si mi-a dat dovada fara drept de circulatie..si mai multe va decide procurorull..Pot sa fac o cerere in care sa primesc macar dovada cu drept de circulatie?Ce pot sa mai patesc?

amadeo31

Re: problema cu permisul

Post by amadeo31 » 15 Jun 2010, 16:28

baciu1 wrote:
baciu1 wrote:Pot sa fac o cerere in care sa primesc macar dovada cu drept de circulatie?Ce pot sa mai patesc?
In raport de numarul de zile medicale, de cat a "impins" ala la doctor sau nu, daca ai sau nu martori care sa infirme sau sa confirme cele mentionate, poti scapa sau ba...
Ia-ti un avocat, ci siguranta el te va invata ce trebuie sa faci, cui trebuie sa te adresezi, cu cat, etc... Iar daca nu ai martori care sa ateste cele mentionate de tine, tine minte: pe "prafu'" asta contracost gasesti pe oricine! Martorii+avocatul (tinand seama si de numarul de zile medicale de care dispune James Bond ala') = sofer! Stima!

Post Reply