As avea si eu o intrebare. Sunt necasatorita dar in urma unei relatii am nascut o fetita pe 13 martie. Fetita poarta numele meu de familie, deoarece la inceput tatal ei nu a vrut sa o recunoasca. Noi ne-am inteles privind pensia alimentara si as dori sa stiu daca s-ar putea sa pot face un contract la un notar pentru pensia alimentara? Daca este valabil asa sau daca este necesar stabilirea pensiei pe cale judecatoreasca.
Va multumesc.
Buna ziua
Re: Buna ziua
Buna ziua!
Daca fetita a fost recunoscuta de tata in cele din urma mergeti pe cale judecatoreasca si investiti instanta cu o actiune de stabilire a pensiei de intretinere.
O seara buna!
Daca fetita a fost recunoscuta de tata in cele din urma mergeti pe cale judecatoreasca si investiti instanta cu o actiune de stabilire a pensiei de intretinere.
O seara buna!
Re: Buna ziua
buna ziua .
stabilirea pensiei de intretinerea si obligarea unuia dintre aprinti la plata acesteia se poate cere doar in instanta .
este vorba despre un interes al minorului .
dvs. va trebui sa investiti instanta de judecata cu o actiune avand doua capete de cerere :
- stabilirea paternitatii
- obligarea tatalui minorei la plata pensiei de intretinere .
stabilirea pensiei de intretinerea si obligarea unuia dintre aprinti la plata acesteia se poate cere doar in instanta .
este vorba despre un interes al minorului .
dvs. va trebui sa investiti instanta de judecata cu o actiune avand doua capete de cerere :
- stabilirea paternitatii
- obligarea tatalui minorei la plata pensiei de intretinere .