uzucapiune

Discutii privind procedura civila
Post Reply
ninitza_p

uzucapiune

Post by ninitza_p » 12 May 2010, 12:30

BUNA ZIUA!

Va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spune-ti si mie la cat timp dupa solutionare vine raspunsul..........s-au cum se procedeaza mai exact.Mentionez ca instanta a solutionat procesul civil in favoarea nostra astfel dobandind dreptul de proprietate ca efect al uzucapiunii si al accesiunii imobiliare.Proprietatea se afla intr-un sat din judet, as dori mai exact sa stiu care sunt procedurile ca eu sa devin proprietar in acte.Va multumesc!

angel

Re: uzucapiune

Post by angel » 16 May 2010, 12:43

ninitza_p wrote:BUNA ZIUA!

Va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spune-ti si mie la cat timp dupa solutionare vine raspunsul..........s-au cum se procedeaza mai exact.Mentionez ca instanta a solutionat procesul civil in favoarea nostra astfel dobandind dreptul de proprietate ca efect al uzucapiunii si al accesiunii imobiliare.Proprietatea se afla intr-un sat din judet, as dori mai exact sa stiu care sunt procedurile ca eu sa devin proprietar in acte.Va multumesc!
buna ziua!
pentru a primi un raspuns complet,este important sa stim,daca s-a judecat doar fondul,sau si in caile de atac si in toate DVs ati castigat.
Daca s-a solutionat procesul IN TOATE FAZELE procesuale,asteptati redactarea hotararii(acolo vedeti daca este data cu:apel, recurs sau cu mentiunea defintiva),daca este defintiva, aceea va tine loc de titlu de proprietate.
Mergeti la arhiva instantei si cereti o copie a respectivei hotarari,dupa ce platiti in prealabil o taxa de timbru in valoare de 3 lei si timbru judiciar de 0.3
Deci asa deveniti"proprietar in acte".Hotarea judecatoreasca,cu mentiunea definitiva,este practic titlul dvs de proprietate.
Acest lucru trebuia sa-l faca avocatul care v-a reprezentat la proces.

Post Reply