se pare că încă nu ai aşteptat suficient, ...
D.
Un proces cat trei sferturi din viata fetitei mele...
Re: Un proces cat trei sferturi din viata fetitei mele...
Gata, a trecut "buba" ... si nici nu a durut prea tare, ca la doctor, o intepatura si... gata. Gata pe dracu... intepatura a cam afectat "ficatul"! Mde... s-a terminat procesul, am castigat reintegrarea in functia avuta anterior, diferenta dintre salariu si concediu crestere copil-daune materiale, dar daune morale... canci. De acum tre sa ii intep si eu ficatul angajatorului, ca de... m-a reangajat in functia avuta anterior, si daca mai greseste... pac, pac, pac... ( citez din memorie un clasic in viata...
) il dau in judecata, ca de... m-am invatat cu procesele ca rommul cu scanteia. In concluzie: Justitia e oarba, surda si muta... si daca una dintre partile unui proces, are vre-un "medic" ruda sau cunostinta... "trareaza justitia" cu "reteta compensatorie", pana deschide putin ochisorii, isi scoate o parte din malul din urechi si deprinde a "ganguri" ceva pe intelesul si in interesul partii ce a contribuit la compensarea platii retetei, pentru resuscitarea ... "justitiei". Asa ca angajatorul meu a avut un medic Dr. Profesor Universitar, ce a prescris o reteta "justitiei"... cei drept, tratamentul a fost cam tare, caci, in urma ingurgitarii medeicamentatiei prescrise, "pacientul" numit in continuare "justitie", a avut o hotarare si mai ales o motivare, incoerente, alambicate si in interesul angajatorului, in ceea ce privesc daunele morale. Dar asta-i viata... mergem mai departe. AAAAAAA.... si inca ceva ... daca stie cineva de pe acest forum, unde sa depun ATA ALBA cu care era cusuta motivatia si hotararea ce mi-au fost trimise de "coana justitie", va rog sa ma anuntati si pe mine, nu de alta dar poate-i mai trebe si la coaserea altor hotarari, si cum Romania este in criza... e bine ca si justitia sa faca o tzara de economie...
Topicul poate fi inchis, multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi.

Topicul poate fi inchis, multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi.
Re: Un proces cat trei sferturi din viata fetitei mele...
avelo bahtalo în continuare!
(subiectul va rămâne postat, deoarece mai sunt şi alţii în situaţii similare, şi le prinde bine frântura ta de experienţă, ...)
(subiectul va rămâne postat, deoarece mai sunt şi alţii în situaţii similare, şi le prinde bine frântura ta de experienţă, ...)