buna ziua!
buna ziua!
am avut o relatie de concubinaj cu o fata iar aceasta a ramas insarcinata. a nascut un copil, intrucat nu avrut sa faca avort, eu nefiind de acord ca ea sa pastreze sarcina. ea a ramas insarcinata intentionat crezand ca daca imi va face un copil o voi lua de sotie, nicidecum ca ar fi vrut ea un copil, ea avand o situatie materiala mult mai rea in momentul ala decat mine. ea a plecat din tara si a nascut prin spania. in fine a avut loc un proces in urma caruia sa stabilit faptul ca sunt tatal copilului si sa stabilit si cuantumul pensie alimentare. nu am vrut copilul niciodata intrucat nu am avut o relatie cu fata bazata pe afectiune si nici posibilitatea de a creste un copil si ai asigura toate cele necesare. acum ea ma dat din nou in judecata in vederea obtinerii custodiei copilului si doreste sai platesc si cheltuielile de judecata. sunt de acord sai fie incredintat copilul intrucat nu am sub nici o forma posibilitatea de al creste. nu iam zis niciodata faptul ca as vrea sa iau eu copilul dar cu toate acestea ea a cerut in instanta sai fie incredintat copilul. as dori sa stiu daca nu ar fi putut exista alte modalitati ca ea sa aiba copilul legal sau cel putin sa ceara si custodia copilului in acelasi proces in care a cerut satbilirea paternitatii, copilul sa poarte numele meu si pensie alimetara fara sa ma cheme in instanta din nou si sai platesc iar cheltuielile de judecata cheltuielile de judecata. sincer mam saturat de 2 ani ma cheama prin tribunale ea nefiind prezenta intrucat e plecata prin alte tari, copilul fiind crescut de mama ei in niste conditii nu prea bune pt un copil de 2 ani puteti sami dati si un model de intampinare in aceasta cauza? va rog din suflet . va multumesc!
Re: buna ziua!
nu exista o alta modalitate de incredintare a minorului decat dandu-va pe DVs in judecata...scorpyo wrote:am avut o relatie de concubinaj cu o fata iar aceasta a ramas insarcinata. a nascut un copil, intrucat nu avrut sa faca avort, eu nefiind de acord ca ea sa pastreze sarcina. ea a ramas insarcinata intentionat crezand ca daca imi va face un copil o voi lua de sotie, nicidecum ca ar fi vrut ea un copil, ea avand o situatie materiala mult mai rea in momentul ala decat mine. ea a plecat din tara si a nascut prin spania. in fine a avut loc un proces in urma caruia sa stabilit faptul ca sunt tatal copilului si sa stabilit si cuantumul pensie alimentare. nu am vrut copilul niciodata intrucat nu am avut o relatie cu fata bazata pe afectiune si nici posibilitatea de a creste un copil si ai asigura toate cele necesare. acum ea ma dat din nou in judecata in vederea obtinerii custodiei copilului si doreste sai platesc si cheltuielile de judecata. sunt de acord sai fie incredintat copilul intrucat nu am sub nici o forma posibilitatea de al creste. nu iam zis niciodata faptul ca as vrea sa iau eu copilul dar cu toate acestea ea a cerut in instanta sai fie incredintat copilul. as dori sa stiu daca nu ar fi putut exista alte modalitati ca ea sa aiba copilul legal sau cel putin sa ceara si custodia copilului in acelasi proces in care a cerut satbilirea paternitatii, copilul sa poarte numele meu si pensie alimetara fara sa ma cheme in instanta din nou si sai platesc iar cheltuielile de judecata cheltuielile de judecata. sincer mam saturat de 2 ani ma cheama prin tribunale ea nefiind prezenta intrucat e plecata prin alte tari, copilul fiind crescut de mama ei in niste conditii nu prea bune pt un copil de 2 ani puteti sami dati si un model de intampinare in aceasta cauza? va rog din suflet . va multumesc!
puteti fi de acord cu cererea ei si gata..ati terminat...
nu e treaba mea sa fac pe lupul moralist, dar DVS vorbiti despre acest copil ca despre o povara...inteleg ca a venit pe lume in conditii nedorite de DVS, dar...este un suflet, este practic copilul DVS...n-aveti nici cea mai mica compasiune fata de el..daca de iubit nu-l puteti iubi? ganditi-va macar la faptul ca este parte din DVS...nu se poate asa ceva...mai devreme sau mai tarziu veti regreta, ca il neglijati, datorita deciziei mamei lui...aici trebuie facuta distinctia, una-i una, alta-i alta...
nu exista un model de intmapinare practic...prin intampinare DVs raspundeti practic la cererea dumneai...la fiecare capat de cerere...
sa inteleg ca sunteti femeie din raspunsul pe care mi lati dat. din situatia asta ajung copii pe strazi, copii fara o educatie. sa mai inteleg ca dvs ,ca femeie sunteti de acord ca femeile sa faca copii doar pt a tine un barbat langa ele, dar nu va ganditi deloc la copil la viata lui. un copil se face stimata "doamna" ce esti din dorinta ambilor parinti de a avea un copil si de al creste impreuna. femeile care gandesc asa nu sunt decat niste curve, toaleta societatii. toate femeile au drepturi in cazuri de astea, barbatul nimic. sunt o groaza de nenorocite care fac copii doar ca sa obtina barbatul dorit langa ele sau ca sa traiasca si ele cat decat din pensia alimentara a copilului si nu le pasa deloc de copil. asa ajung stimata "doamna"copiii pe strazi si vai de soarta lor.din cerebelul inexistent al unora dintre femei. oare ce ne am face daca toate femeile ar gandi asa? ar trebui sa fie o lege care pe femeile care fac astfel de lucruri sa le puna sa plateasca daune barbatului si ele sa faca puscarie, lualear ...... de nenorocite.
Din pacate, n-ati inteles nimic din ce v-am zis...scorpyo wrote:sa inteleg ca sunteti femeie din raspunsul pe care mi lati dat. din situatia asta ajung copii pe strazi, copii fara o educatie. sa mai inteleg ca dvs ,ca femeie sunteti de acord ca femeile sa faca copii doar pt a tine un barbat langa ele, dar nu va ganditi deloc la copil la viata lui. un copil se face stimata "doamna" ce esti din dorinta ambilor parinti de a avea un copil si de al creste impreuna. femeile care gandesc asa nu sunt decat niste curve, toaleta societatii. toate femeile au drepturi in cazuri de astea, barbatul nimic. sunt o groaza de nenorocite care fac copii doar ca sa obtina barbatul dorit langa ele sau ca sa traiasca si ele cat decat din pensia alimentara a copilului si nu le pasa deloc de copil. asa ajung stimata "doamna"copiii pe strazi si vai de soarta lor.din cerebelul inexistent al unora dintre femei. oare ce ne am face daca toate femeile ar gandi asa? ar trebui sa fie o lege care pe femeile care fac astfel de lucruri sa le puna sa plateasca daune barbatului si ele sa faca puscarie, lualear ...... de nenorocite.
D-le da' vad ca tare suparat mai sunteti.
Oricat ar fi femeile de imorale cum ziceti DVS,ganditi-va ca aveti posibilitatea sa preveniti procrearea nedorita de DVs, chiar DVs insiva...exista metode contraceptive...deci si DVs aveti partea DVS de responsabilitate...dar e mai simplu sa dam vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla noua,ca rezultat al faptelor noastre...tipic iresponsabil.
Am convingerea ca oricare coleg de-al meu v-ar fi raspuns, v-ar fi spus fix acelasi lucru pe care vi l-am zis si eu...deci, nu mai faceti pe victima "D-le!" Macar daca nasterea acestui copil in astfel de conditii, v-ar fi pe viitor o lectie de viata...tare bine ar fi...sa va amintiti alta data ca de aceea s-au inventat metodele contraceptive, pentru a fi folosite si impotriva unor eventuale sarcini nedorite...de catre ambele parti deopotriva.
nimic din postul meu anterior n-a facut referire la faptul ca as fi de acord cu astfel de femei sau ca le-as incuraja in vreun fel...am pus problema din punctul de vedere al DVs ca si persoana, in calitate de parinte...responsabil...ca tot ati zis ca mama copilului este iresponsabila...dar cum ziceam si anterior, n-ati inteles nimic...si nu-i treaba mea sa fac pe psihologul de serviciu...eu ma aflu aici si raspund in alta calitate...
In ceea ce priveste dilema DVS, daca sunt o Doamna sau un Domn, cred ca veti putea trai cu aceasta si de acum incolo...si nu mai fiti atat de sigur ca un om barbat nu v-ar fi amintit ca sunteti parinte...si ca doar o doamna ar fi facut asta.
stimata "doamna" sa stiti ca am folosit metode contraceptive dar ce pot face unele femei, ca sa ramana totusi insarcinate si u sa stai linistit ca e totul ok, e inimaginabil. oricum asta e.
mda...ce pot sa zic?!daca lucrurile asa au stat, atunci chiar ca este inimaginabil...scorpyo wrote:stimata "doamna" sa stiti ca am folosit metode contraceptive dar ce pot face unele femei, ca sa ramana totusi insarcinate si u sa stai linistit ca e totul ok, e inimaginabil. oricum asta e.
credeam ca de mult s-a renuntat la astfel de metode cel putin neortodoxe,ca sa nu zic altfel...
din pacate legiuitorul nu prevede o protectie in atare situatii..."domnule"

Bine, atunci te intreb, metodele ti-au apartinut tie, sau ei?
Nu prea poti proba asta, chiar daca nu erau ale tale.
Si oricum, ce sa-i faci, ai avut si tu partea ta de chef, dar asa sunt femeile, vine o vreme in care isi doresc un copil. Poti sa renegi asta?
Nu prea poti proba asta, chiar daca nu erau ale tale.
Si oricum, ce sa-i faci, ai avut si tu partea ta de chef, dar asa sunt femeile, vine o vreme in care isi doresc un copil. Poti sa renegi asta?
Intr-adevar nu ati inteles ce a dorit sa spuna dna/dsoara Angel.scorpyo wrote:sa inteleg ca sunteti femeie din raspunsul pe care mi lati dat. din situatia asta ajung copii pe strazi, copii fara o educatie. sa mai inteleg ca dvs ,ca femeie sunteti de acord ca femeile sa faca copii doar pt a tine un barbat langa ele, dar nu va ganditi deloc la copil la viata lui. un copil se face stimata "doamna" ce esti din dorinta ambilor parinti de a avea un copil si de al creste impreuna. femeile care gandesc asa nu sunt decat niste curve, toaleta societatii. toate femeile au drepturi in cazuri de astea, barbatul nimic. sunt o groaza de nenorocite care fac copii doar ca sa obtina barbatul dorit langa ele sau ca sa traiasca si ele cat decat din pensia alimentara a copilului si nu le pasa deloc de copil. asa ajung stimata "doamna"copiii pe strazi si vai de soarta lor.din cerebelul inexistent al unora dintre femei. oare ce ne am face daca toate femeile ar gandi asa? ar trebui sa fie o lege care pe femeile care fac astfel de lucruri sa le puna sa plateasca daune barbatului si ele sa faca puscarie, lualear ...... de nenorocite.
Sunt absolut de acord cu dvs ca femeile care raman insarcinate pt a tine un barbat langa ele sunt iresponsabile si egoiste.Insa in cazul dat faptul e deja consumat,copilul e deja nascut.Daca ea s-a comportat asa,nu faceti la fel ca ea.Puteti impiedica sa ajunga copilul pe strazi si sa creasca fara educatie prin a-l ajuta atat cat puteti la momentul dat.Suna banal,insa copilul asta nu are nicio vina.
In rest,daca deja ati fost declarat de instanta ca tatal copilului,nu mai aveti cum sa va eschivati de la obligatiile fata de copil,indiferent de cine are custodia.
russian wrote:Intr-adevar nu ati inteles ce a dorit sa spuna dna/dsoara Angel.scorpyo wrote:sa inteleg ca sunteti femeie din raspunsul pe care mi lati dat. din situatia asta ajung copii pe strazi, copii fara o educatie. sa mai inteleg ca dvs ,ca femeie sunteti de acord ca femeile sa faca copii doar pt a tine un barbat langa ele, dar nu va ganditi deloc la copil la viata lui. un copil se face stimata "doamna" ce esti din dorinta ambilor parinti de a avea un copil si de al creste impreuna. femeile care gandesc asa nu sunt decat niste curve, toaleta societatii. toate femeile au drepturi in cazuri de astea, barbatul nimic. sunt o groaza de nenorocite care fac copii doar ca sa obtina barbatul dorit langa ele sau ca sa traiasca si ele cat decat din pensia alimentara a copilului si nu le pasa deloc de copil. asa ajung stimata "doamna"copiii pe strazi si vai de soarta lor.din cerebelul inexistent al unora dintre femei. oare ce ne am face daca toate femeile ar gandi asa? ar trebui sa fie o lege care pe femeile care fac astfel de lucruri sa le puna sa plateasca daune barbatului si ele sa faca puscarie, lualear ...... de nenorocite.
Sunt absolut de acord cu dvs ca femeile care raman insarcinate pt a tine un barbat langa ele sunt iresponsabile si egoiste.Insa in cazul dat faptul e deja consumat,copilul e deja nascut.Daca ea s-a comportat asa,nu faceti la fel ca ea.Puteti impiedica sa ajunga copilul pe strazi si sa creasca fara educatie prin a-l ajuta atat cat puteti la momentul dat.Suna banal,insa copilul asta nu are nicio vina.
In rest,daca deja ati fost declarat de instanta ca tatal copilului,nu mai aveti cum sa va eschivati de la obligatiile fata de copil,indiferent de cine are custodia.
@Russian: