pt angel
Re: pt angel
In primul rand va rog sa va adresati cu un ton cuviincios!diarux1 wrote:oricum nu dumitale Angel !nu mai lua lumea in ris ,da dovada ca esti om ,lasa zimbetele ironice ! sau fa le cu fam dumitale ! am ooservat ca la toate pers de pe forum le cam ''zimbesti'' ,mai odihneste te !
Acest forum nu este al DVS proprietate personala...DACA TOT UTILIZATI FORUMUL, IVATATI S-O FACETI!!!!
Si inainte de a face DVS aprecieri pe care nu vi le permit, la adresa mea, va anunt ca intrebarea mea de la postul DVS anterior era un legitima...DVS postati acelasi subiect la diverse topicuri,de regula si in mod normal,orice comentariu ulterior se face in cadrul primului DVS post, ca asa are si o logica si o continuitate...dar DVS in loc sa va revizuiti eroarea si sa intrebati unde ati gresit, ca-i uman sa gresim,veniti aici si faceti pe desteapta cu mine...stiti exista un proverb "p.....l,daca nu-i fudul, nu e p....t destul"
si...lasati DVS familia mea, nu va mai preocupati de ea,vedeti-va de a DVS,ca n-aveti o situatie deloc onorabila.Insa, cu o asa o mama nu pot decat deplange bietul copil...
ai dreptate Agendutoagenda wrote:![]()
![]()
angeeeeel!![]()
calm...nu merita nervii:-D

PS. macar te-am facut sa razi cu asa o pofta de numai...

Nu cred ca i cazul sa discuti despre fam cuiva ! Unde ai stat pina acum ? probabil ai o sit onorabila ? Nici tu nu crezi ,ce scrii ! Dar ....nu si vede aschia din ochii lui ,ci prajina din fundul altuia ! Banuiesc ca zimbesti ....minzeste ! mai mult ca sigur ! Nu plinge copilul nimanui ,iar pe mama lui ...undeva !fii in stare sa faci ceva util . Nu am intrat pe for pt a ma certa cu nimeni !
SI MAI EXISTA O ZICALA ...CEL MAI ...CEDEAZA ....SCUZE,NU ERA CAZUL DUMITALE !!!!!!
angel , razi ca rasul face bine la inima si nu te mai enerva din cauza unora ca aceasta femeie. poate ca a intrat la menopauza. deci scuza-i reactia. daca vrei , pune-mi mie emoticoane cate vrei si de care vrei ca nu ma supar deloc. chiar am ras cu sora mea la telefon de ele
...iar celei care te-a jignit nu avem decat un d-asta 

Va multumesc, D-na LuanaLuana wrote:angel , razi ca rasul face bine la inima si nu te mai enerva din cauza unora ca aceasta femeie. poate ca a intrat la menopauza. deci scuza-i reactia. daca vrei , pune-mi mie emoticoane cate vrei si de care vrei ca nu ma supar deloc. chiar am ras cu sora mea la telefon de ele...iar celei care te-a jignit nu avem decat un d-asta

Unii oameni chiar n-au simtul umorului...
Si toata supararea d-nei a plecat ela nestiinta ei...dar, am probleme cu mult mai importante decat sa bag in seama toate nulitatile...
Si, D-na Luana eu nu ma simt jignita, credeti-ma!
pentru astfel de persoane am un singur cuvant:EJECT!
Deja i-am ridicat cota ca i-am raspuns...