sper sa gasesc un raspuns plauzibil in ceea ce mi sa intamplat si de aceeaia va rog sa ma ajutati cu un sfat si cu parerile dvs vis a vis de ceea ce va voi relata mai jos , imi cer scuze daca va voi plictisi cu povestea mea dar totusi trebuie sa va spun de la inceput cam cum sta treaba .
In anul 1997 am suferit o condamnare de 1 an cu suspendare pt nerespectarea regimului armelor si munitiilor ( in fapt am plimbat pt cateva ore un pistol cu gaz de la mine la un alt prieten de atunci si pana in prezent nu am mai savarsit nici o alta contraventie sau infractiune ),in anul 2005 am facut toate demersurile legale (cerere,verificare sectorist, analize de tot felul, etc)sa obtin dreptul de a cumpara un pistol pt autoaparare cu bila drept pe care l-am obtinut fara nici un fel de problema cazierul meu fiind curat in urma reabilitarii de drept.
in anul 2009 ma inscriu intr-o asociatie de vanatori si in anul 2010 promovez examenul de vanator, obtin permisul de vanator fac cursul de arme depun dosarul cu toate documentele necesare si cazierul CURAT ,pana aici totul este ok astept raspunsul de la serviciul arme care vine negativ , refuzandu-mi-se dreptul de a detine arma de vanatoare pe motiv ca in anul 1997 am avt acea condamnare . mie cel putin mi se pare cam nelegala decizia acestora dar eu nestiind sa interpretez legea poate gresesc asa ca va rog sa ma ajutati cu explicatiile si parerile dvs. fata de cele relatate.
cu stima
reabilitat dar pedepsit
Re: reabilitat dar pedepsit
MA FACUSI...de citii toata treaba asta.
pai ce mai...tu esti reabilitat, dar cu toate astea, pedepsit?
pai asta este pedeapsa?
pai ce mai...tu esti reabilitat, dar cu toate astea, pedepsit?
pai asta este pedeapsa?