marturie mincinoasa
marturie mincinoasa
In noiembrie anul trecut seful meu a venit la mine si mi-a spus sa merg cu el sa declare ca i-a furat masina, si sa spun ca masina a fost furata din fata curtii mele, pt a obtine bani de la asigurator, de frica sa nu-mi pierd serviciu, am facut prostia asta. Asiguratorul nu i-a dat asigurarea deoarece nu a anuntat si la politie si la asigurator in aceeasi zi. Acum eu sunt chemata ca martor la politie sa mai dau o data declaratie, prima oara am dat declaratie in fata unui politist, o declaratie scrisa de mana, mai pot sa-mi retrag declaratia? Ce ar trebui sa fac? mentionez ca am fost chemata la furturi auto printr-o citatie.
Re: marturie mincinoasa
i s-a gasit masina sefului tau?mihaela1978 wrote:In noiembrie anul trecut seful meu a venit la mine si mi-a spus sa merg cu el sa declare ca i-a furat masina, si sa spun ca masina a fost furata din fata curtii mele, pt a obtine bani de la asigurator, de frica sa nu-mi pierd serviciu, am facut prostia asta. Asiguratorul nu i-a dat asigurarea deoarece nu a anuntat si la politie si la asigurator in aceeasi zi. Acum eu sunt chemata ca martor la politie sa mai dau o data declaratie, prima oara am dat declaratie in fata unui politist, o declaratie scrisa de mana, mai pot sa-mi retrag declaratia? Ce ar trebui sa fac? mentionez ca am fost chemata la furturi auto printr-o citatie.
eu iti sugerez sa nu te mai tii de prostii si sa spui adevarul. da o la intors, in sensul ca nu ai vazut tu cu ochii tai furtul, ci stii din auzite, chiar de la seful tau. nu te poate obliga nesimtitul sa declari astfel, iar tu nu trebuie sa fii atat de stupida sa faci ca el.
si...scuza ma...ca ti e sef...si ca ti e teama...nu intereseaza pe nimeni, asta este un pretext, iar nu un motiv, indiferent cu ai privi lucrurile. chiar si din perspectiva unei veioze.
si...scuza ma...ca ti e sef...si ca ti e teama...nu intereseaza pe nimeni, asta este un pretext, iar nu un motiv, indiferent cu ai privi lucrurile. chiar si din perspectiva unei veioze.
gandeste te ca poate pe prost...adica pe sef...la filmat vreo camera de supraveghere ceva...in timp ce isi fura singur masina sau eu mai stiu ce...chestiuni de care tu nu ai habar...si dai de dracu pe urma...
asa ca...las o balta...si spune adevarul...ca daca isi pune cineva mintea cu tine...te prinde cu fofarlica.
asa ca...las o balta...si spune adevarul...ca daca isi pune cineva mintea cu tine...te prinde cu fofarlica.