ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!

Familiei
Post Reply
andreea-medeea

ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!

Post by andreea-medeea » 14 Apr 2010, 12:39

Buna ziua !

Va supun atentia unui caz , care sincer ma cam depaseste!
Sunt in divort cu sotul meu (el a depus cererea de divort pe data de 16.03.2010) cu care am un copil minor in virsta de 3 ani . Locuim impreuna cu tatal meu in casa mostenita de la mama mea, suntem 3 proprietari : eu si sora mea 50% si tala maeu 50% . Sotul nu are nimik pe numele lui si lucreaza la negru , nedeclarind venituri la fisc!!!! Pe data de 18.03.2010 am incercat sa ma o dicutie CIVILIZATA cu el ptr sa-i sugerez ca nu mai putem sta in aceeasi casa ( el are si pe altcineva ) si sa continuam divortul cit mai omeneste posibil . A raspuns foarte violent m-a agresat cu pumnii , m-a desfigurat, amenintat..etc . La toate astea a auzit si tatal meu care locuieste in acelasi imobil, la etaj . Am sunat la 112, la politia din oras, si m-am deplasat la spitalul Videle (unde locuim) camera de garda, ptr primul ajutor!
A doua zi am depus plingere penala atit la politie cit si la parchet si m-am prezentat la IML ptr certificatul medico-legal. Am continuat sa locuim impreuna, el nemaiplatind nimik in casa, iar atitudine fatza de copil ffff rece . Pe data de 26.03.2010 am depus la judecatorie doua ordonante presedentiale ptr evacuarea lui si ptr incredintare minor si ne-au dat termene repede . La procesul ptr evacuare s-a aminat pina pe 27.04.2010 ptr citarea partilor iar la procesul ptr custodie sotul a aminat ptr a-si angaja avocat pina pe data de 07.04.2010 . Trebuie sa mai mentionez faptul ca pe data de 26.03.2010 m-a lovit iar, ca m-am dus sa-i depun plingere penala, la cearta noastra participind si fiul nostru . Am sunat iar la 112, la politie si intr-un final dupa lungi insistente am venit si un echipaj care a intocmit un proces verbal . Dupa cele doua batai am plecat ( DIN CASA MEA!!!!!!!) in Bucuresti la sora mea , de frica batailor si amenintarilor lui . Decizia judecatoarei ptr ordonanta presedentiala de incredintare minor m-a lasat RECE : copilul este incredintat mie iar lui i-a dat program de vizitare: IN FIECARE WEEEK-END, O SAPTAMINA IN VACANTA DE IARNA SI O LUNA IN AUGUST......cum se poate oameni buni asa ceva , in conditiile in care el nu are domicilu (LOCUIESTE SI ACUM IN CASA MEA UNDE SUNT COPROPRIETARA) , NU A ADUS NICI O ADEVERINTA DE SALARIAT SAU ORICE DOVADA CA REALIZEAZA VENITURI...IAR EU AM PE ROL EVACUAREA LUI CARE S-A AMINAT PE 27.04.2010??? Va rog sa ma ajutati sa inteleg tot ce se intimpla, orice parere conteaza sau o experienta asemanatoare!
Sa nu mai spun ca ancheta sociala ptr el , s-a solicitat sa se faca la domiciliu comun!

eni

Re: ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!

Post by eni » 16 Apr 2010, 10:28

Buna ziua,

Din pacate Romania este tara tuturor posibilitatilor cand este vorba de aplicarea legii. :aplauze: Sa vezi ce surprize "placute" te asteapta la procesul de divort!Eu deja am avut trei infatisari si ceea ce am vazut la procese in general m-a lasat fara grai.Vezi sa nu patesti cum am patit eu,ca din casa mea proprietate personala "fostul" a carat o gramada din bunurile comune in lipsa mea,inclusiv masina.Am facut mai multe plangeri,chiar si penale,dar nu i s-a intamplat nimic,vezi Doamne,ca dumnealui este politist.Ia sa fi facut eu acelasi lucru,ce frumos faceam parnaie. :evil: Deci atentie,va pana iti gasesti dreptatea poate ramai fara NIMIC. :cry:
BAFTA MULTA!!!!

andreea-medeea

Re: ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!

Post by andreea-medeea » 16 Apr 2010, 11:33

Multumesc!

Am putin "noroc" pentru ca: acasa a ramas tatal meu care locuia si inainte cu noi si imi da raportul la tot ce face . Si masina pe care am cumparat-o acum 1 an eu platesc ratele la banca si el se foloseste de ea...pina acum si-a carat doar hainele lui . Sper sa se termine mai repede cosmaru asta!

Post Reply