Buna ziua !
Va supun atentia unui caz , care sincer ma cam depaseste!
Sunt in divort cu sotul meu (el a depus cererea de divort pe data de 16.03.2010) cu care am un copil minor in virsta de 3 ani . Locuim impreuna cu tatal meu in casa mostenita de la mama mea, suntem 3 proprietari : eu si sora mea 50% si tala maeu 50% . Sotul nu are nimik pe numele lui si lucreaza la negru , nedeclarind venituri la fisc!!!! Pe data de 18.03.2010 am incercat sa ma o dicutie CIVILIZATA cu el ptr sa-i sugerez ca nu mai putem sta in aceeasi casa ( el are si pe altcineva ) si sa continuam divortul cit mai omeneste posibil . A raspuns foarte violent m-a agresat cu pumnii , m-a desfigurat, amenintat..etc . La toate astea a auzit si tatal meu care locuieste in acelasi imobil, la etaj . Am sunat la 112, la politia din oras, si m-am deplasat la spitalul Videle (unde locuim) camera de garda, ptr primul ajutor!
A doua zi am depus plingere penala atit la politie cit si la parchet si m-am prezentat la IML ptr certificatul medico-legal. Am continuat sa locuim impreuna, el nemaiplatind nimik in casa, iar atitudine fatza de copil ffff rece . Pe data de 26.03.2010 am depus la judecatorie doua ordonante presedentiale ptr evacuarea lui si ptr incredintare minor si ne-au dat termene repede . La procesul ptr evacuare s-a aminat pina pe 27.04.2010 ptr citarea partilor iar la procesul ptr custodie sotul a aminat ptr a-si angaja avocat pina pe data de 07.04.2010 . Trebuie sa mai mentionez faptul ca pe data de 26.03.2010 m-a lovit iar, ca m-am dus sa-i depun plingere penala, la cearta noastra participind si fiul nostru . Am sunat iar la 112, la politie si intr-un final dupa lungi insistente am venit si un echipaj care a intocmit un proces verbal . Dupa cele doua batai am plecat ( DIN CASA MEA!!!!!!!) in Bucuresti la sora mea , de frica batailor si amenintarilor lui . Decizia judecatoarei ptr ordonanta presedentiala de incredintare minor m-a lasat RECE : copilul este incredintat mie iar lui i-a dat program de vizitare: IN FIECARE WEEEK-END, O SAPTAMINA IN VACANTA DE IARNA SI O LUNA IN AUGUST......cum se poate oameni buni asa ceva , in conditiile in care el nu are domicilu (LOCUIESTE SI ACUM IN CASA MEA UNDE SUNT COPROPRIETARA) , NU A ADUS NICI O ADEVERINTA DE SALARIAT SAU ORICE DOVADA CA REALIZEAZA VENITURI...IAR EU AM PE ROL EVACUAREA LUI CARE S-A AMINAT PE 27.04.2010??? Va rog sa ma ajutati sa inteleg tot ce se intimpla, orice parere conteaza sau o experienta asemanatoare!
Sa nu mai spun ca ancheta sociala ptr el , s-a solicitat sa se faca la domiciliu comun!
ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!
Re: ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!
Buna ziua,
Din pacate Romania este tara tuturor posibilitatilor cand este vorba de aplicarea legii.
Sa vezi ce surprize "placute" te asteapta la procesul de divort!Eu deja am avut trei infatisari si ceea ce am vazut la procese in general m-a lasat fara grai.Vezi sa nu patesti cum am patit eu,ca din casa mea proprietate personala "fostul" a carat o gramada din bunurile comune in lipsa mea,inclusiv masina.Am facut mai multe plangeri,chiar si penale,dar nu i s-a intamplat nimic,vezi Doamne,ca dumnealui este politist.Ia sa fi facut eu acelasi lucru,ce frumos faceam parnaie.
Deci atentie,va pana iti gasesti dreptatea poate ramai fara NIMIC.
BAFTA MULTA!!!!
Din pacate Romania este tara tuturor posibilitatilor cand este vorba de aplicarea legii.

BAFTA MULTA!!!!
Re: ORDONANTA PRESEDENTIALA CUSTODIE COPIL! URGENT!!!!!!!!
Multumesc!
Am putin "noroc" pentru ca: acasa a ramas tatal meu care locuia si inainte cu noi si imi da raportul la tot ce face . Si masina pe care am cumparat-o acum 1 an eu platesc ratele la banca si el se foloseste de ea...pina acum si-a carat doar hainele lui . Sper sa se termine mai repede cosmaru asta!
Am putin "noroc" pentru ca: acasa a ramas tatal meu care locuia si inainte cu noi si imi da raportul la tot ce face . Si masina pe care am cumparat-o acum 1 an eu platesc ratele la banca si el se foloseste de ea...pina acum si-a carat doar hainele lui . Sper sa se termine mai repede cosmaru asta!