furt calificat

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
krystyM31

furt calificat

Post by krystyM31 » 09 Apr 2010, 15:50

Am fost martora la un furt calificat,inculpata a fugit in Italia in speranta ca va rezolva avocatul tot.De 2 ani dureaza procesul.Spuneti_mi si mie exista posibilitatea sa o aduca in tara cu mandat sau se ruleaza procesul fara inculpata,ca vad ca avocatul tot amana.Habar nu am ce se intampla!!!!Va rog raspuns!!!!

angel

Re: furt calificat

Post by angel » 09 Apr 2010, 20:41

krystyM31 wrote:Am fost martora la un furt calificat,inculpata a fugit in Italia in speranta ca va rezolva avocatul tot.De 2 ani dureaza procesul.Spuneti_mi si mie exista posibilitatea sa o aduca in tara cu mandat sau se ruleaza procesul fara inculpata,ca vad ca avocatul tot amana.Habar nu am ce se intampla!!!!Va rog raspuns!!!!
procesul se poate derula si-n lipsa acesteia fara nici o problema...insa, exista posibilitatea ca la ramanerea defintiva a hotararii de condamnare a acesteia, si-n timpul porcesului penal deopotriva sa fie adusa cu mandat european...si data in urmarire internationala...avand aparator in cauza, procedura de aparare a inculpatei este acoperita,deci si hotarea care se va da va fi una legala.

Post Reply