Ce as putea face?

Familiei
Post Reply
Zee

Ce as putea face?

Post by Zee » 06 Apr 2010, 15:48

Buna ziua.
Am o problema putin mai delicata in sensul ca in urma cu ceva timp am avut o relatie cu o fata.Totul a fost bine pana in momentul in care a ramas insarcinata iar atunci s-a schimbat brusc atitudinea fata de mine,fata de familia mea.In tot acest timp imi reprosa foarte multe lucruri pe care doar ea le ''vedea'' gresite.In timp,mi-a spus chiar ca ea pastreaza copilul orice s-ar intampla si ca nu are nevoie de nimic de la mine...In final ne-am despartit.Mentionez ca,copilul inca nu s-a nascut,ea fiind cam in luna 6 de sarcina si nici macar nu este sigura al cui este(in sensul ca e posibil sa nu fie al meu).In tot timpul in care am fost cu ea am aflat ca a mai avut contact secsual cu 2 baieti,posibil chiar 3.La cateva luni dupa despartire mi-a transmis prin cineva ca ea a consultat un avocat si imi va cere pensie alimentara pentru copil.Acum,eu nu o mai vreau in viata mea,copilul din cate am inteles nu i-l pot lua decat daca ''o scot'' pe ea nebuna in acte si asa ceva nu as face nimanui.Eu nu am acceptat ca ea sa pastreze sarcina dar s-a impotrivit gasind fel de fel de motive si scuze,ca nu are nevoie de nimic de la mine...ca se descurca ea.Ce imi poate face?Imi poate cere ceva?Ma poate obliga cineva sa fac testul de paternitate?Daca il refuz ce se poate intampla??
Va multumesc si sper a nu ocoliti intrebarile mele.

vulpacris

Re: Ce as putea face?

Post by vulpacris » 07 Apr 2010, 11:44

Acum, daca nu te-ai protejat, nu prea mai ai ce face. :roll:

Din cauza asta se si spune "control", ca sa nu se procreeze fara sa se vrea.

Din pacate pentru tine, nu ai cum sa te impotrivesti daca ea te cheama in judecata pentru stabilirea paternitatii.

Daca refuzi sa faci proba ADN, si nu te prezinti la proces, judcatorul o sa te declare tata, si o sa dispuna sa-i achiti pensia de intretinere copilului, fie ca este, sau nu, al tau.

Daca te prezinti la proces si faci proba, din cele ce ai relatat, ai avea doar o sansa din patru sa fi tu tatal, iar in cazul in care nu esti tu acela, nu trebuie sa-l indici tu pe posibilul sau posibilii, judecatorul constata ca nu esti tu si respinge actiunea.

:cafea:

Zee

Post by Zee » 09 Apr 2010, 11:28

Am inteles,dar ea si-a dorit copilul asta...spunand ca ''eu oricum il pastrez...si nu am pretenti la nimic de la nimeni''....acum s-a sucit si vrea pensie alimentara.
Daca se va adeveri ca este al meu am sa-i dau..daca nu...probabil am sa o dau in judecata si eu la randul meu...si nu am sa-i cer mult,pentru ca nu are cu ce creste copilul,am sa-i cer atata cat sa-si dea seama ca nu era nevoie sa se ajunga pana aici.
Multumesc pentru sfat.

DevilMean

Post by DevilMean » 09 Apr 2010, 14:53

Nu cred ca ati avea sanse, daca faceti asta dupa, e deja tardiva actiunea.

Post Reply