Buna.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de cerere de chemare in garantie a asiguratorului?
Multumesc.
Societatea la care lucrez a fost actionata in judecata de catre o alta companie in baza unui incident in care a fost implicat un autoturism care ne apartine.
Ei s-au indreptat impotriva noastra chiar daca au stiut ca exista o polita valabila.
In aceasta situatie va trebui sa chemam in garantie compania de asigurari.
Multumesc, inca o data.
Model cerere chemare in garantie
Re: Model cerere chemare in garantie
Dead line-ul este din ce in ce mai aproape.
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute???
Ceva indicii macar si o sa o redactez eu desi anii mei de stiinte economice nu stiu cat de mult o sa ma ajute.
Multumesc pentru orice indiciu/lamurire/etc.
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute???
Ceva indicii macar si o sa o redactez eu desi anii mei de stiinte economice nu stiu cat de mult o sa ma ajute.
Multumesc pentru orice indiciu/lamurire/etc.
Re: Model cerere chemare in garantie
Instanţa _________
Secţia __________
Dosar nr. ___/____
Termen la data de _________
Domnule Preşedinte,
Subscrisa (subsemnata/ul) _________, domiciliat în (sediul in___________ ,CUI________, ORC_________) _________, în calitate de ___________ reclamant în cauza având ca obiect _________,
Chem în garanţie
pe _________, cu domicilul (sediul) în _________( CUI________, ORC________) pentru ca prin hotărârea ce o veţi pronunţa să dispuneţi:
– obligarea chematului în garanţie la plata sumei de _______, cu titlu de ______;
– obligarea la plata cheltuielilor de judecată.
Motivele cererii sunt următoarele:
Motivele de fapt: Învederez instanţei că _________
Temeiul de drept: Invoc dispoziţiile art. 60-63 C. proc. civ. şi art. _______
Probe: Solicit încuviinţarea următoarelor probe: _________
Anexez: chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru în cuantum de ________ lei, timbru judiciar în valoare de _______ lei.
Semnătura,
Termen la data de _________
Domnule Preşedinte,
Subscrisa (subsemnata/ul) _________, domiciliat în (sediul in___________ ,CUI________, ORC_________) _________, în calitate de ___________ reclamant în cauza având ca obiect _________,
Chem în garanţie
pe _________, cu domicilul (sediul) în _________( CUI________, ORC________) pentru ca prin hotărârea ce o veţi pronunţa să dispuneţi:
– obligarea chematului în garanţie la plata sumei de _______, cu titlu de ______;
– obligarea la plata cheltuielilor de judecată.
Motivele cererii sunt următoarele:
Motivele de fapt: Învederez instanţei că _________
Temeiul de drept: Invoc dispoziţiile art. 60-63 C. proc. civ. şi art. _______
Probe: Solicit încuviinţarea următoarelor probe: _________
Anexez: chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru în cuantum de ________ lei, timbru judiciar în valoare de _______ lei.
Semnătura,