buna ziua

Discutii privind procedura civila
Post Reply
catabobo

buna ziua

Post by catabobo » 23 Mar 2010, 15:36

am si eu o mica intrebare legata vanzarea unui apartament.stau la o batrana care a murit si care mai are 2 surori am vb cu ele sa cumpar acel apartament dar problema este ca nu a facut nimeni succesiunea dupa mama celor 3 surori la acest apartament mentionez ca mama batranei a murit acm 6 ani .intrebarea mea care ar fi :este posibil ca ele sa imi faca act de vanzare cumparare chiar daca nu au succesiunea facuta? sua cum s-ar putea proceda fara sa mai faca succesiunea pt ca aceasta ne fiid facuta de atatia ani acum costa o groaza de bani ;bani care nu sunt multumesc si astept raspuns

agenda

Re: buna ziua

Post by agenda » 23 Mar 2010, 17:25

catabobo wrote:am si eu o mica intrebare legata vanzarea unui apartament.stau la o batrana care a murit si care mai are 2 surori am vb cu ele sa cumpar acel apartament dar problema este ca nu a facut nimeni succesiunea dupa mama celor 3 surori la acest apartament mentionez ca mama batranei a murit acm 6 ani .intrebarea mea care ar fi :este posibil ca ele sa imi faca act de vanzare cumparare chiar daca nu au succesiunea facuta? sua cum s-ar putea proceda fara sa mai faca succesiunea pt ca aceasta ne fiid facuta de atatia ani acum costa o groaza de bani ;bani care nu sunt multumesc si astept raspuns
sa scada din pret costul succesiunii...

nu se poate fara succesiune.

si apoi mai sunt intrebari:batrana a avut copii? cine a fost proprietarul apartamentului? cine a decedat prima?

Post Reply