ABUZURI MULTIPLE!...va rog sa ma ajutati

Discutii privind Dreptul Penal
angel

Re: Nici un ajutor pana acum !

Post by angel » 28 Feb 2010, 19:49

agenda wrote:
comisar wrote:Spune un beneficiu al erei in care traiesti !
A V O C A T U L
Buna replica asta!Agenduto :kiss: :kiss:
:crizaderas: :dans:

cristi_gli

Re: ABUZURI MULTIPLE!...va rog sa ma ajutati

Post by cristi_gli » 09 Mar 2010, 15:30

Deja stau de imediat 3 luni fara permis de conducere si procurorul refuza sa imi dea dovada de circulatie. De cate ori merg sa ma interesez de starea dosarului ma tot ameninta ca am sa fiu privat de libertate, ca ma pune la poligraf, apoi cand sunt de acord nu ma mai pune si tot asa. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat tot ce se putea (din ce stiu eu). Cand am intrebat de ce a fost testata prietena mea cu etilotestul daca eu sunt vinovat mi-a raspuns sec.."pentru ca ai refuzat tu". Ma simt umilit de toata povestea asta. Adica asa raspuns nu ma asteptam sa primesc din gura unui om care cica ar avea nu stiu cate facultati si pregatiri in materie de drept. Pe langa ca nu au nici o proba, eu am martori, si plus de asta si ceea ce au ei este defapt pana la urma tot o dovada a nevinovatiei mele. Testarea prietenei mele, a existat un proces verbal de refuz de ligitimare cu o amenda de 500 de RON in noaptea respectiva care acum a disparut ca prin minune (a disparut oare pentru ca si-au dat seama ca merg prea departe cu abuzurile daca il lasa???). Nu mai inteleg nimic. Mai poate fi facut ceva?

angel

Post by angel » 09 Mar 2010, 21:42

ursu wrote:Daca ai un nr. de dosar..daca stii ce calitate ai in dosar...fa o plangere cf. art.275 cpp.pe care o depui la Politie.
Mai fa un Memoriu Comandantului..., du-te in audienta la Comandant (cu avocata cu tot!)fa tot felul de sesizari... cere informatii si lamuriri despre dosar, stadiul dosarului, etc..nu sta si nu astepta sa-i raspunda Politia avocatei!
ai parcurs toate etapele acestea pe care ti le-a zis Ursu?

repeti faza la Parchet.

cristi_gli

Post by cristi_gli » 09 Mar 2010, 22:51

Am facut si asta. Am depus o plangere si la politie si la parchet. Cea depusa la politie a ajuns tot la parchet asa cum am aflat dintr-o recomandata care mi-a ajuns acum vreo 2 saptamani. Scria ca plangerea a fost inaintata la parchet deoarece continea plangeri cu referire la activitatea politiei judiciare (deoarece cei 2 agenti am aflat ulterior ca faceau parte inca din politia de frontiera dar erau in curs de transferare la rutiera). Asa ca am parcurs si pasul acesta. Dar tot degeaba. Pur si simplu nu intereseaza pe nimeni. Am scris ca am nevoie macar de o dovada deoarece sunt reprezentat vanzari pe 4 judete si risc sa imi pierd locul de munca. Si nu intereseaza pe nimeni. Nu pot sa imi explic ce se intampla.

Post Reply