evacuare

Familiei
Post Reply
NICOS

evacuare

Post by NICOS » 08 Mar 2010, 20:21

In cazul in care consideram ca este nevoie de expertiza psihiatrica in cazul socrului,intr-un proces de evacuare se poate face?Daca se demonstreaza ca nu sta bine cu psihicul ,ne mai poate evacua?

DevilMean

Re: evacuare

Post by DevilMean » 09 Mar 2010, 02:01

Doar rudele pot cere o expertiza psihiatrica.

angel

Post by angel » 09 Mar 2010, 12:51

NICOS wrote:In cazul in care consideram ca este nevoie de expertiza psihiatrica in cazul socrului,intr-un proces de evacuare se poate face?Daca se demonstreaza ca nu sta bine cu psihicul ,ne mai poate evacua?
sotia/ sotul dvs.poate cere expertiza psihiatrica a parintelui ei/lui.si daca in urma testarii reiese ca nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale, consimtamantul acestuia este viciat, pe cale de consecinta cererea de evacuarea nu mai poate produce efecte.

johei

Post by johei » 09 Mar 2010, 13:18

Angel, care consimtamant?
La evacuare nu e nevoie de nici un consimtamant...
Evacuarea, daca nu ma insel, e un act de conservare, act care poate fi facut chiar si de catre o persoana fara capacitate de exercitiu...
Parerea mea e ca, daca nu aveti un titlu pe baza caruia stati acolo, socrul va poate evacua chiar daca are anumite probleme psihice...

angel

Post by angel » 09 Mar 2010, 13:26

johei wrote:Angel, care consimtamant?
La evacuare nu e nevoie de nici un consimtamant...
Evacuarea, daca nu ma insel, e un act de conservare, act care poate fi facut chiar si de catre o persoana fara capacitate de exercitiu...
Parerea mea e ca, daca nu aveti un titlu pe baza caruia stati acolo, socrul va poate evacua chiar daca are anumite probleme psihice...

Johei, am plecat de la premiza ca au titlu locativ si nu au statutul de tolerati...deci, reziliere contract-> evacuare.

johei

Post by johei » 09 Mar 2010, 14:19

posibil sa aiba... sau nu!
Poate se indura sa ne lumineze... :wink:

angel

Post by angel » 09 Mar 2010, 14:31

johei wrote:posibil sa aiba... sau nu!
Poate se indura sa ne lumineze... :wink:
Mda..altminteri, ramanem in obscuritate :wink:

Post Reply