Sa nu zici ca sunt atat de rau.
P.S. I hate beer.
vulpita!vulpacris wrote:"Zdelca" asta NU A EXISTAT NICIODATA !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Era evident ca se referea la contractul standard, din targ.
Inca, odata, pentru proprietarul imobilului si politie, "zdelca" nu a existat si, eventual, poti spune ca doar ai inchiriat masina si, poti sustine ca ati completat "zdelca" doar ca o garantie ca iti va aduce inapoi actele si masina intreaga, neaccidentata, dupa ce-si rezolva problemele personale pentru care avea nevoie de masina iar, in cazul in care aducea masina accidentata sau cu defectiuni mecanice majore, era obligat sa o cumpere.![]()
ma ierti DevilMean ca nu-ti cunosc gusturileDevilMean wrote:![]()
Sa nu zici ca sunt atat de rau.
P.S. I hate beer.
N-as pleca neaparat de la premisa asta. Sunt si multi naivi. Posibil ca cel ce avea obligatia de restituire, sa-i fi spus ca el e extrem de ocupat si nu are timp sa mearga...n-am idee. Noi nu putem sa presupunem peste ceea ce se poate efectiv dovedi: existenta unui contract rezolutionat si a unei obligatii neexecutate. Din moment ce autorul topicului este cel caruia ar trebui sa i se restituie masina si cere ajutor juridic, pana la proba contrara, in privinta lui nu putem decat sa presupunem ca este de buna-credinta.angel wrote:@Seiza, eu cred ca exista intelegere intre "rezolutionari" ca sa poata recupera autoturismul de la tert...altminteri ar fi procedat pe cale de consecinta de mult...si nu si-ar mai fi pus problema cum s-o reucpereze,ca era foarte simplu, nu-i mai returna o parte din bani daca nu-i aducea autovehicolul.
si @ seizaagenda wrote:si daca se defiinteaza zdelca aia...care nu este o zdelca ci un adevarat contract de vanzare cumparare valabil in toata frumusetea lui...vanzatorul trebuie sa ii dea inapoi masina..
Dar, poatePREZENTUL CONTRACT A FOST DESFIINTAT (REZOLUTIONAT) PRIN VOINTA PARTILOR CONTRACTANTE, ASTAZI 19 02 2010
ACTELE IN ORIGINAL AU FOST PREDATE INAPOI VANZATORULUI SI AM SEMNAT
Users browsing this forum: No registered users and 40 guests