procedura plangere

Discutii privind procedura civila
angel

Re: procedura plangere

Post by angel » 27 Feb 2010, 16:36

sorry gambler :oops: ,dar acum am vazut postarea cealalta.
deci,plangerea contraventionala este scutita de taxa de timbru, din cate stiu eu si de cheltuieli de judecata,dar nu-s ferm convinsa de asta, n-am pierdut nici una si n-a fost cazul sa verific cheltuielile de judecata. :oops:
instanta va hotari in functie de probatoriile administrate in cauza...e prematur sa ma pronunt, insa ai sanse destul de mari sa castigi :grin: asta asa...din povestite ca n-am vazut dosarul cauzei.

pS. ai grija sa-ti fie audiat martorul :dans:

angel

Post by angel » 27 Feb 2010, 16:40

gambler wrote:Am reușit să văd referatul ăla azi și nu scria mai mult în el decât ce scria în procesul verbal, cum că agentul constatator a văzut că nu am respectat culoarea roșie a semaforului și m-a oprit, identificat, reținut permisul de conducere și eliberat dovadă, doar că în referat mi-au greșit numărul de înmatriculare, în loc de Y au pus N :-D . Cel care a întocmit referatul, nu știu ce comisar, mai scrie că procesul verbal a fost întocmit în baza art. 52, alin. 1 din H.G. 1391/2006 că e temeinic și legal. Practic nu s-a adus nicio probă în plus la dosar. Cam atât. :grin:
foloseste asta in apararea ta! :wink:
motivezi ca acel referat n-are legatura cu pv-ul tau, fiind evident vorba despre un alt contravenient. :lol:

angel

Post by angel » 21 Mar 2011, 22:38

Gambler, observ ca ai revenit, chiar daca cu un alt topic. :grin:

Ce s-a mai intamplat in speta asta?
Chiar sunt curioasa,ca n-ai mai postat nimic.

gambler

Post by gambler » 22 Mar 2011, 00:18

Eu știu? :fluierat: Am vorbit prin câteva pmuri după ce am încheiat cu procesul, dacă-ți aduci aminte și... AM CÂȘTIGAT! :mrgreen:

angel

Post by angel » 22 Mar 2011, 00:36

:aplauze: :aplauze:
Asa e!
Am uitat ca mi-ai mai trimis MP -uri si inainte(de am pus tara la cale :razz: ) si dupa proces!... :oops:

Acum stiu si forumistii ca n-a fost in zadar!

Post Reply